TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
şuan elimde değil malesef ikinci elden satmıştım 300 tl yeKulaklık elinizde ise zararı görmek istiyorum.
şuan elimde değil malesef ikinci elden satmıştım 300 tl yeKulaklık elinizde ise zararı görmek istiyorum.
Kraken V2 ile T.E aynı pedi mi kullanıyor ?şuan elimde değil malesef ikinci elden satmıştım 300 TL ye
Ah peki sen kazandınA
Aynı bütçelerde.
Mesela siz bir şey alırken sıralama isteseniz 500-600 TL arası sıralıyor değil mi ?
Aynı bütçeler oluyor yani.
tam olarak bilmiyorum ama sanırsam aynı ped gibi duruyor fotoğrafta ama kraken v2 nin pedleri acayip kötüydüKraken V2 ile T.E aynı pedi mi kullanıyor ?
Yenilenmiş olabilir turnuva oyuncuları kullanıyordu T.E'yi.tam olarak bilmiyorum ama sanırsam aynı ped gibi duruyor fotoğrafta ama kraken v2 nin pedleri acayip kötüydü
olabilir ama onlarda turnuvada kullanıyo sadece kanka oda var yaniYenilenmiş olabilir turnuva oyuncuları kullanıyordu T.E'yi.
Sıfır dükkandan 710 TL Kraken T.EYenilenmiş olabilir turnuva oyuncuları kullanıyordu T.E'yi.
olabilir ama onlarda turnuvada kullanıyo sadece kanka oda var yani
çoğu esporcu cloud 2 kullanıyo ama turnuvada turnuva editon kullanıyo yayınlarda bbl cloud 2 kullanıyo full meselaSıfır dükkandan 710 TL Kraken T.E
Sıfır sahibinden Cloud 2 700 e düştüKulaklık & Mikrofon Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da.
Kulaklık & Mikrofon fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Hangisi alınır?Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com