🔥İndirim HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı 1049 DÜŞTÜ

Reaksiyon skoru
57
1662037973061.png

1662119217813.png

Son düzenleme:
Konusunu açmıştım hocam.

Daha önce amazon yine bu fiyattan satmıştı sanırım. Alıp beğenmeyen olursa aynı fiyata sahibinden de rahat satar diye düşünüyorum.

Daha önce amazon yine bu fiyattan satmıştı sanırım. Alıp beğenmeyen olursa aynı fiyata sahibinden de rahat satar diye düşünüyorum.
Daha önce 950 tl den satmıştı kullanıyorum yaklaşık 1 aydır çok iyi kulaklık corsair void elite wireless kulaklığımı sattım denedikten sonra bunu

950 TL den aldım. Bence co güzel uzun kullanımda biraz kulak altı ağrısı oluyor ama

red switch olarak bu da uygun bence

Ekler

• dfhdfhfdzhd.png
    dfhdfhfdzhd.png
    430.8 KB · Hit: 143
Daha önce 950 TL den satmıştı kullanıyorum yaklaşık 1 aydır çok iyi kulaklık corsair void elite wireless kulaklığımı sattım denedikten sonra bunu
Bende Corsair Void Elite kablolu kullanıyorum. Kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum ama ekipmanım corsair setide bozmak istemiyorum. O yüzden HS80 Arctis 7+ arasında gidip geliyorum 😀

Daha önce 950 TL den satmıştı kullanıyorum yaklaşık 1 aydır çok iyi kulaklık corsair void elite wireless kulaklığımı sattım denedikten sonra bunu
Bendede corsari void var başka kuşaklık düşünüyorum ama corsair kadar rahat havadar kulaklık bulurmuyum diye araştırıyom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri