HasanBG
80+ Bronze
Dahası
O sende olan bir sorun knk bende hicbir sıkıntı yok yani sana gelen kulaklikta sıkıntı olabilirMerhaba kulaklık elime ulaştı valorant ve müzik ile test ettim sesleri çok kısık geldi yani oyuna giriyorum windows ve oyun sesleri fulldü ama duyulmuyordu peace diye program kurdum biraz düzeldi ama kulaklıkta bir sorun olabilirmi yoksa normalmi dts de kurulu mikrofon olarakta arkadaşlarım 50 TL lık kulaklığın mikrofonuna daha iyi dedi sesin telefon kulaklığı gibi geliyor diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bu bazi sorunlar bazılarında var bazılarında yok heralde çünkü bende dipses sorunu yok ama dipses var diyeni de cok gördümBenimde elime bugün ulaştı. Eski kulaklığım TUF H7 di fark çok fazla. Bana sesler falan gayet yeterli ve yüksek geldi ses düzeyi 60 70 te kullanıyorum. Dipses sorunu var ses tamamen kapalıyken çok geliyor. Onun dışında pek hissetmiyorum. Amazon iade alır da değişim yapıyor mu bilmiyorum rahatsız olursam değişim talebinde bulunacam. İlk 1 saatlik izlenimler iyi sizinkinde sorun olabilir. Mic testi yapamadım arkadaşları bekliyorum