DTS yı nasıl kapatabilirim ?Dtsyi kapatıp öyle oynamalısın, aynı kulaklık var ses seviyesi 80 de efsane ses kasıyorum. Müzik dinlerken bence de yeterli değil.
Şu Microsoft storedeki DTS programından bahsediyorsun sanırımDostum kulaklığı aldığım zaman içinden şu uygulamayı yükle tarzında bir kağıt çıkmıştı. O uygulamayı yükledim dts açıkken sana bir video izletiyor çevre seslerini mükemmel veriyordu. Kapatınca daha az dikkat dağıtıyor şuan evde değilim ama googlea dts yazsan çıkar zaten kulaklığını otomatik algılıyor.
7.1 i yanlışlıkla nasıl açacağım kiYanlışıkla 7.1 i açmış olabilir misin. Aynı kulaklığı kullanıyorum valorant cs go , warzone gibi oyunlarda istediğim sesleri elde edebiliyorum. 7.1'de sesler biraz daha boğuk geliyor. Ekstra destekçi bir yazılımı yok. Sadece şarjının yüzdesini görebileceğin microsoft store de HyperX NGENUITY uygulaması mevcut okadar.
kulaklığın üstünde bulunan on off düğmesine basılı tutunca bir kaç saniye , 7.1 e alıyor kendisini dostumŞu Microsoft storedeki DTS programından bahsediyorsun sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
7.1 i yanlışlıkla nasıl açacağım ki
Öyle bir olay mı vardı bunda sadece on off değil mi o tuşkulaklığın üstünde bulunan on off düğmesine basılı tutunca bir kaç saniye , 7.1 e alıyor kendisini dostum
Bunu bende bilmiyordum akşam bir deneyeyim tşkkulaklığın üstünde bulunan on off düğmesine basılı tutunca bir kaç saniye , 7.1 e alıyor kendisini dostum
Ben 7.1 ayarı yok diye biliyorum kulaklığın.. Bu videodakileri uygulayabilirsin belki ben bu ayarlarda kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu bende bilmiyordum akşam bir deneyeyim tşk
Bende öyle biliyorum 7.1 yerine DTS var diye biliyorum DTS i kapatmanı kesin öneririm videoda var sesi çok kısıyorBen 7.1 ayarı yok diye biliyorum kulaklığın.
DTS yı kapatma olayı nasıl oluyor. Kulaklık geldiği gibi stok halı dts açık mı geliyor ki ?Bende öyle biliyorum 7.1 yerine DTS var diye biliyorum DTS i kapatmanı kesin öneririm videoda var sesi çok kısıyor
DTS indirmen gerekiyor diye biliyorum indirmediysen kapalı oluyordur büyük ihtimal DTS i harici bir yazılım. DTS kurup açtıysanız vidodaki gibi windows ayarlarından kapatmanız gerekiyorDTS yı kapatma olayı nasıl oluyor. Kulaklık geldiği gibi stok halı dts açık mı geliyor ki ?
Evet kurmuştum yazılımı. Eve gidince bir deneyeyimDTS indirmen gerekiyor diye biliyorum indirmediysen kapalı oluyordur büyük ihtimal DTS i harici bir yazılım. DTS kurup açtıysanız vidodaki gibi windows ayarlarından kapatmanız gerekiyor