Hyperx cloud core wireless yazılım

Dtsyi kapatıp öyle oynamalısın, aynı kulaklık var ses seviyesi 80 de efsane ses kasıyorum. Müzik dinlerken bence de yeterli değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Dostum kulaklığı aldığım zaman içinden şu uygulamayı yükle tarzında bir kağıt çıkmıştı. O uygulamayı yükledim dts açıkken sana bir video izletiyor çevre seslerini mükemmel veriyordu. Kapatınca daha az dikkat dağıtıyor şuan evde değilim ama googlea dts yazsan çıkar zaten kulaklığını otomatik algılıyor.

Yanlışıkla 7.1 i açmış olabilir misin. Aynı kulaklığı kullanıyorum valorant cs go , warzone gibi oyunlarda istediğim sesleri elde edebiliyorum. 7.1'de sesler biraz daha boğuk geliyor. Ekstra destekçi bir yazılımı yok. Sadece şarjının yüzdesini görebileceğin microsoft store de HyperX NGENUITY uygulaması mevcut okadar.

• Beğen
Dostum kulaklığı aldığım zaman içinden şu uygulamayı yükle tarzında bir kağıt çıkmıştı. O uygulamayı yükledim dts açıkken sana bir video izletiyor çevre seslerini mükemmel veriyordu. Kapatınca daha az dikkat dağıtıyor şuan evde değilim ama googlea dts yazsan çıkar zaten kulaklığını otomatik algılıyor.
Şu Microsoft storedeki DTS programından bahsediyorsun sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışıkla 7.1 i açmış olabilir misin. Aynı kulaklığı kullanıyorum valorant cs go , warzone gibi oyunlarda istediğim sesleri elde edebiliyorum. 7.1'de sesler biraz daha boğuk geliyor. Ekstra destekçi bir yazılımı yok. Sadece şarjının yüzdesini görebileceğin microsoft store de HyperX NGENUITY uygulaması mevcut okadar.
7.1 i yanlışlıkla nasıl açacağım ki

Ekler

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    51.2 KB · Hit: 65
Şu Microsoft storedeki DTS programından bahsediyorsun sanırım

7.1 i yanlışlıkla nasıl açacağım ki
kulaklığın üstünde bulunan on off düğmesine basılı tutunca bir kaç saniye , 7.1 e alıyor kendisini dostum

. Bu videodakileri uygulayabilirsin belki ben bu ayarlarda kullanıyorum

kulaklığın üstünde bulunan on off düğmesine basılı tutunca bir kaç saniye , 7.1 e alıyor kendisini dostum
Bunu bende bilmiyordum akşam bir deneyeyim tşk

DTS yı kapatma olayı nasıl oluyor. Kulaklık geldiği gibi stok halı dts açık mı geliyor ki ?
DTS indirmen gerekiyor diye biliyorum indirmediysen kapalı oluyordur büyük ihtimal DTS i harici bir yazılım. DTS kurup açtıysanız vidodaki gibi windows ayarlarından kapatmanız gerekiyor

• Beğen
DTS indirmen gerekiyor diye biliyorum indirmediysen kapalı oluyordur büyük ihtimal DTS i harici bir yazılım. DTS kurup açtıysanız vidodaki gibi windows ayarlarından kapatmanız gerekiyor
Evet kurmuştum yazılımı. Eve gidince bir deneyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,753
Üyeler
186,940
Son üye
MertOcak
Geri