HyperX Cloud II [812 ₺]

Kulaklığı her zaman en yüksek seste mi kullanıcak sanki alacak kişi? Ayrıca aradaki fiyat farkına tamamen değer
müzik dinlicekse sabaha kadar dinlesin ama oyunlarda iyi ses performansı alamaz alacak arkadaşlara bilgisi olsun. sonra konu açıp oyunlar için nasıldır sorusu sormasınlar.

Kulaklığı her zaman en yüksek seste mi kullanıcak sanki alacak kişi? Ayrıca aradaki fiyat farkına tamamen değer
Benim kullandığım 99db. Full de kullanıyorum hep yoksa verim alamıyorum. Ama bundan önce kizaru vardı. %50 bile yetiyordu. :(

bu kadarını da ilk defa görüyorum hepsiburada türkiyenin en büyük alışveriş sitesi sırf amazon diye 30 TL daha fazla verende harbiden para ya boldur ya da jeff bezosun amca oğludur
Hepsiburada satıcıları kulaklık iadelerinin çoğunu kabul etmiyor ama amazon kabul ediyor

bu kadarını da ilk defa görüyorum hepsiburada türkiyenin en büyük alışveriş sitesi sırf amazon diye 30 TL daha fazla verende harbiden para ya boldur ya da jeff bezosun amca oğludur
600 TL fazla verip Amazon'dan Razer barracuda X aldım. Kesinlikle değer.

Benim kullandığım 99db. Full de kullanıyorum hep yoksa verim alamıyorum. Ama bundan önce kizaru vardı. %50 bile yetiyordu. :(
kulaklıkların markaları önemli deyildir önemli olan yazılan yazılardır 105 db oyunlar için önermiyorum kulaklıkları.

kulaklıkların markaları önemli deyildir önemli olan yazılan yazılardır 105 db oyunlar için önermiyorum kulaklıkları.
105db ile 99db arasında ne kadar fark olabilir açıkçası merak ettim :D Bu farkı 3. parti yazılım programları ile de kapatabilirsiniz? Dolby Atmos yükle ne bileyim Boom3D yükle desibellere pek fazla takılmamak gerekiyor. 105 desibele kadar sesi bozmadan çıkarabilirim mpow'da her iddiasınada girerim :D Hatta daha da üstüne sesi bozmadan çıkarırım.

Abi bunu dün gördüm alacaktım fakat para atıp geldiğimde stok kalmamıştı ve fiyatı şuan 1.1k 1.2k civarında amazonda kuponla beraber 850tl ye aldım ve yarın hemen saat 1 gibi elimde oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,624
Üyeler
190,773
Son üye
isaacthe
Geri