shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,453
geçen hafta 3200e aldım kendi kulak pedleri taş gibi 2 günde kulak çürütür yeni kumaş ped alıp taktım mikrofonun bassı kısılmıyor karşıya rahatsız edici bir ses veriyor 1 haftada zar zor ayarladım şarj süresi kısa çok fazla dayanıyo dongleı çok büyük uzaklara gidince mikrofonda ses kayması oluyor biraz kendi uygulaması bi işe yaramıyo boşluktan ibaret birde bt değil sadece 2.4ghz
ne yalan söyleyeyim ben kırılan kulaklığım olan blackshark v2xin kulak pedlerini taktım cuk oturdularBende HyperX kulaklıklardan bu yüzden vaz geçmiştim. Hangi kumaş ped aldınız? Eğer uyumlu, güzel bir kumaş ped bulursam tercihimi tekrardan HyperX’e çevirebilirim diye düşünüyorum.
Benim de hoşuma giden Arctic Nova 5 Wireless. Sanırım hafifliğinden, kumaş olmasından, dönebilir kulaklarından dolayı bunu tercih edeceğim. Tam bana hitap eden. Ama HyperX Cloud Alpha’nın da 300 saat batarya ömrü beni benden aldı.![]()
ne yalan söyleyeyim ben kırılan kulaklığım olan blackshark v2xin kulak pedlerini taktım cuk oturdular
bence de mikrofonu kötü zaten bunun iade etmenin eşiğindeyimİyi denk gelmiş.
Neyse Nova 5'den devam edeyim ben.![]()
hocam alınır mı alınmaz mı
bence de mikrofonu kötü zaten bunun iade etmenin eşiğindeyim
Mikrofonla hiç işim yok hocam benim de tam tersi.
Bana rahat olsun, ağrı, ter yapmasın. Şarjı uzun gitsin sürekli kablo ile uğraşmayım yeter. Bu da Nova 5'de bulabildim. HyperX'de şarj süresi çok hoşuma gitti ama daha önce deri kullandım hem ağrıtıyor hem de çok fena terletiyordu. Direkt uzak duruyorum bu yüzden.
ses kalitesi falan nasıl ped bulurum benbence de mikrofonu kötü zaten bunun iade etmenin eşiğindeyim
pad satılıyor ucuza getirebilirsin yazınca çıkıyor ses olarak tatmin eder güzel kulaklık.hocam alınır mı alınmaz mı