Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud II Core Kablosuz Oyun Kulaklığı 3.300 tl

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
eyyüb

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
geçen hafta 3200e aldım kendi kulak pedleri taş gibi 2 günde kulak çürütür yeni kumaş ped alıp taktım mikrofonun bassı kısılmıyor karşıya rahatsız edici bir ses veriyor 1 haftada zar zor ayarladım şarj süresi kısa çok fazla dayanıyo dongleı çok büyük uzaklara gidince mikrofonda ses kayması oluyor biraz kendi uygulaması bi işe yaramıyo boşluktan ibaret birde bt değil sadece 2.4ghz

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Yunus Şahin
geçen hafta 3200e aldım kendi kulak pedleri taş gibi 2 günde kulak çürütür yeni kumaş ped alıp taktım mikrofonun bassı kısılmıyor karşıya rahatsız edici bir ses veriyor 1 haftada zar zor ayarladım şarj süresi kısa çok fazla dayanıyo dongleı çok büyük uzaklara gidince mikrofonda ses kayması oluyor biraz kendi uygulaması bi işe yaramıyo boşluktan ibaret birde bt değil sadece 2.4ghz

Bende HyperX kulaklıklardan bu yüzden vaz geçmiştim. Hangi kumaş ped aldınız? Eğer uyumlu, güzel bir kumaş ped bulursam tercihimi tekrardan HyperX’e çevirebilirim diye düşünüyorum.

Benim de hoşuma giden Arctic Nova 5 Wireless. Sanırım hafifliğinden, kumaş olmasından, dönebilir kulaklarından dolayı bunu tercih edeceğim. Tam bana hitap eden. Ama HyperX Cloud Alpha’nın da 300 saat batarya ömrü beni benden aldı. 😂

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
983
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
4 bin tl kablosuz oneriniz var mi?

erentpz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Eren Topuz
Zamanında bunu 800 tl ye almıştım hala kullanıyorum ama bu fiyata tavsiye etmek içimden gelmiyor

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert ash
Bende HyperX kulaklıklardan bu yüzden vaz geçmiştim. Hangi kumaş ped aldınız? Eğer uyumlu, güzel bir kumaş ped bulursam tercihimi tekrardan HyperX’e çevirebilirim diye düşünüyorum.

Benim de hoşuma giden Arctic Nova 5 Wireless. Sanırım hafifliğinden, kumaş olmasından, dönebilir kulaklarından dolayı bunu tercih edeceğim. Tam bana hitap eden. Ama HyperX Cloud Alpha’nın da 300 saat batarya ömrü beni benden aldı. 😂
ne yalan söyleyeyim ben kırılan kulaklığım olan blackshark v2xin kulak pedlerini taktım cuk oturdular

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
can

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Yunus Şahin
bence de mikrofonu kötü zaten bunun iade etmenin eşiğindeyim

Mikrofonla hiç işim yok hocam benim de tam tersi.

Bana rahat olsun, ağrı, ter yapmasın. Şarjı uzun gitsin sürekli kablo ile uğraşmayım yeter. Bu da Nova 5'de bulabildim. HyperX'de şarj süresi çok hoşuma gitti ama daha önce deri kullandım hem ağrıtıyor hem de çok fena terletiyordu. Direkt uzak duruyorum bu yüzden.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
can
Mikrofonla hiç işim yok hocam benim de tam tersi.

Bana rahat olsun, ağrı, ter yapmasın. Şarjı uzun gitsin sürekli kablo ile uğraşmayım yeter. Bu da Nova 5'de bulabildim. HyperX'de şarj süresi çok hoşuma gitti ama daha önce deri kullandım hem ağrıtıyor hem de çok fena terletiyordu. Direkt uzak duruyorum bu yüzden.
bence de mikrofonu kötü zaten bunun iade etmenin eşiğindeyim
ses kalitesi falan nasıl ped bulurum ben

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
eyyüb
hocam alınır mı alınmaz mı
pad satılıyor ucuza getirebilirsin yazınca çıkıyor ses olarak tatmin eder güzel kulaklık.
yapısı sağlam ve konforlu deri illa terletir sıcakta hava alan sünger alırsın.
mic aşırı kötü değil
30 saat yakın şarj gidiyor.
fiyatına göre iyi bir ara cloud 3 bu fiyata sattılar artık zor denk gelmessin yoksa cloud 3 olsa harika bütçe zorlarsan cloud 3 felan 4000-4500 düşerse al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Uğur ceylan
Top Bottom