cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 342
ben kullandım biraz küçüktü
Turtle beach muadili ürün aşağı yukariKonuyu geç gördüm, indirimi kaçırmıştım. Sonra dizi arasında F5 yapayım dedim denk geldi ve bir tane alabildim. Bu model geçen hafta Dolap’ta ikinci el 2800 TL’ye satılmıştı. Paylaştığı için konu sahibine teşekkürler.
kral temudan aldım c2 için pad 3'e de oldu c2 core 'a da, cloud core 1'den çok daha iyi bi kulaklıkBende cloud core var. Kablolu model. 5-6 yıl oldu sanırım. Ses kalitesi iyi sayılır, mikrofonda idare eder. Kötü değil.
Fakat bu deri pad insanı sinir ediyor. Sıcakta baygınlık hissi veriyor ve hiç çekilmiyor. Bu yüzden önermem.
Evde klima var veya kumaş ped alırım sorun olmaz dersen düşünebilirsiniz.
Bir de bu kafa bandı kulak sıkması çok sıkı. Bu da sinir yapıyor terleme ile birlikte. Benim pad ler soyuldu. Nedeni ise yeğenim biraz kullandı ve terlemişti.
senin vazifen 27ye tamamlamak yada fazladan olanlari bana gonderip 7de yapabilirsinYa valla adamın alası fln geliyor ama hem para yok hem kulaklık doldu @Ricardo Quaresma- hocam sayıyı 27 mi yapsak jskskdkdck rafasilvaaaseneye 27 olur bı ihtinal
Jqkwskkddkd valla hocam yollayım ya sıfır kutu bıle var yedek diye aldım 15 kulaklık vardı. Aldığım zaman kaç sene götürecek acabasenin vazifen 27ye tamamlamak yada fazladan olanlari bana gonderip 7de yapabilirsin![]()
sen 10 sene rahat edersin en az yaJqkwskkddkd valla hocam yollayım ya sıfır kutu bıle var yedek diye aldım 15 kulaklık vardı. Aldığım zaman kaç sene götürecek acaba
200 sene yaşasam anca ahajdjgkgkej imkanı yok bataryaları olur gerçi 15 sene götürür en azJqkwskkddkd valla hocam yollayım ya sıfır kutu bıle var yedek diye aldım 15 kulaklık vardı. Aldığım zaman kaç sene götürecek acaba
Akskdkdk şöyle ya şimdi bunları 6 ayda bir şarj etsem iyi olur batarya gg olur gibi yoksasen 10 sene rahat edersin en az ya
kullanmadigin surece etmesen olmuyormu bosuna 6 ayda bir ne ugrascan200 sene yaşasam anca ahajdjgkgkej imkanı yok bataryaları olur gerçi 15 sene götürür en az
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akskdkdk şöyle ya şimdi bunları 6 ayda bir şarj etsem iyi olur batarya gg olur gibi yoksa
Batarya ölüyor diye bı yazi okudum da bakalımkullanmadigin surece etmesen olmuyormu bosuna 6 ayda bir ne ugrascan
Mikrofon iyi değilalınır mı? mikrofon kalitesi ve ses kalitesi nasıl?
pil kullanılmazsa ölürBatarya ölüyor diye bı yazi okudum da bakalım
Kullanma ihtimalim yokki hepsini wjswjks hergun farklı takarsan bı ihtimalMikrofon iyi değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pil kullanılmazsa ölür