Armi3067
80+ Bronze
Bende de aynı kulaklık var HP üretimi 2 arkadaşıma daha aldırdım, bir arkadaşımda diz kapağı mesafesinden yere düştü kulaklık bozuldu sol taraftan ses gelmiyordu mediamarkt garantisi onarım ve değişim yapılamadığını söyleyip iade aldı, diğerinde de senin gibi mikrofon sorunu vardı her hafta en az 1 kere mikrofonum çalışmıyor diyordu fakat ya jakları yerine düzgün oturtturmadığından veya kontrolcü üzerinden mikrofonu yanlışlıkla kapadığındandı. Benim kulaklığı alalı neredeyse rahat 1 sene olmuştur o zamandan bu zaman kaç kere yerlere düştü savruldu vs. hiç bir problem yok kalite olsun arıza olsun vb. artık fabrikadan çıkışına bağlı şans işi ama kalite düşmüş tabi eskisi gibi değil hp üretimi olanlar ama hala fps ve genel kalite olarak bence en iyilerinden dip ses yok hiç bir kronik sorun yok. benim için tek sıkıntı deri pedler ciddi anlamda dışarı sesi engelliyor sesimin yükseldiğini fark etmiyorum ve kulaklarımı acıtıyor 2 saatin ardından ama kumaş padler çok rahat 10 saat bile kullandım banamısın demedi fakat onlarda dışarıdan çok ses geçiriyor bu benim için olan bir kullanıcı sorunu kulaklıkla pek bir alakası yok tabi ama belirtmek istedim. Arctic Nova 3 alıcaktım dip ses sorunu varmış windows sesi 25 ve altında olunca bende 20-30 arası kullanıyorum o yüzden almamıştım ama cloud 2'den memnunum genel olarak.
Özet olarak en iyi HP üretimi Cloud 2 bende galiba eski seriler gibi ama kulaklık yapısında eskisine nazaran detay ve kalite düşüşü var tabi yine de dediğim gibi çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özet olarak en iyi HP üretimi Cloud 2 bende galiba eski seriler gibi ama kulaklık yapısında eskisine nazaran detay ve kalite düşüşü var tabi yine de dediğim gibi çok memnunum.