SubZero3487
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım, valorant için alacağım mikrofonu iyi olsun iyi ses kasayım bana yeter.
cloud 2Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım, valorant için alacağım mikrofonu iyi olsun iyi ses kasayım bana yeter.
Arctis 3 kullanan biri olarak Cloud 2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım, valorant için alacağım mikrofonu iyi olsun iyi ses kasayım bana yeter.
Cloud2
Arctis 3 kullanan biri olarak Cloud 2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
cloud 2 daha iyi
Arkadaşlar cloud 2 alacağım güvenilir bir site yer felan var mı?cloud 2
Hybır iks iks xArkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım, valorant için alacağım mikrofonu iyi olsun iyi ses kasayım bana yeter.
amazonArkadaşlar cloud 2 alacağım güvenilir bir site yer felan var mı?
Bende öyle düşünüyorum hocam.Arctis 3 kullanan biri olarak Cloud 2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
cloud 2Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini almalıyım, valorant için alacağım mikrofonu iyi olsun iyi ses kasayım bana yeter.
bence sorulması bile mantık dışı .... Değmeeez.Ak akçeye bakabilirsin 930 TL ye 2 rengide bulunuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyler bir şey sorucam bende corsair void elite wıreless var satıp cloud 2 almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı