çok çirkin bir şey buRazer Blackshark V2Pro Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2Pro Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mobildeyim görünmüyor
kablosuz versiyonunu kullanıyorum aşırı rahat uzun süre kullanımda bile rahatsız etmiyorArkadaşlar kulaklığın ergonomisi nasıl ?
Nerdeyse 1 aydır bekliyorumÜstte yazmıştım ama bir daha ekleyeyim.
2023 olmayınca ne oluyor? kablosuz kulaklık arıyordum alınır mı? Sanırım sadece type c girişi varmış dongleda. Dönüştürücü alsak olmaz mı?Razer Blackshark V2Pro Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Razer Blackshark V2Pro Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tam alıcaktım sepete 2. defa girince kayboldu kupon sinirden deli ettiler ya.5k ya kadar oyun ve günlük kullanım için wireless öneriniz var mıdır?2. el de uygundur.Bitmiş. Artık bende de gözükmüyor.
Olur alabilirsin ben aldığımda da 2023 e sallıyolardı ama memnunum, model farkı şu şekil 2023 ve 2024 ses kartı felan farklıymış yani gürültü engelleme bir tık daha kuvvetli ama aman aman fark yok2023 olmayınca ne oluyor? kablosuz kulaklık arıyordum alınır mı? Sanırım sadece type c girişi varmış dongleda. Dönüştürücü alsak olmaz mı?
2023 ile ilk model arasında mikrofon açısından çok ciddi bir fark var, ses kartı da bir tık daha iyi. eğer mikrofon fark yaratmayacaksa sizin için normal olanı tercih edebilirsiniz fakat 2023 modeli açık ara çok daha iyi2023 olmayınca ne oluyor? kablosuz kulaklık arıyordum alınır mı? Sanırım sadece type c girişi varmış dongleda. Dönüştürücü alsak olmaz mı?