Teknosa'nın kendi sitesinde ve Hepsiburada Teknosa Mağazası'nda da aynı fiyat.
hocam fiyatlardan haberiniz var mı? çok şey beklenir de olmuyor işte. Kablolu hali Temmuz 2023'te çıktığından itibaren 8 kasıma kadar 3398 TL görmüş en düşük fiyat.Bu fiyata wireless olması beklenir
blackshark v2 mi yoksa cloud III mi hocam ?
Teknosa'nın kendi sitesinde ve Hepsiburada Teknosa Mağazası'nda da aynı fiyat.
JBL Quantum 350 mesela.En ucuz wireless headset nedir?
Cloud III. Rtings incelemeleri de aynısını söylüyor. Razer yazılım desteğiyle önce çıkıyor. Cloud III mikrofonu güzel.blackshark v2 mi yoksa cloud III mi hocam ?
Ses kartı var mı yoksa o sadece bir usb dongle mı?Cloud III. Rtings incelemeleri de aynısını söylüyor. Razer yazılım desteğiyle önce çıkıyor. Cloud III mikrofonu güzel.
Cloud 3, Cloud 2'ye göre oyunda çevresel sesleri daha iyi verir. Özellikle Online FPS oynuyorsan Cloud 3 al.HyperX Cloud III ile HyperX Cloud II arasında gelip gidiyorum... 2 sini de kullananlar yardımcı olabilir mi?
Mesala r6 oynuyorum ve amacım sadece daha iyi ses kasmak o zaman cloud 3 mü almalıyım?Cloud III. Rtings incelemeleri de aynısını söylüyor. Razer yazılım desteğiyle önce çıkıyor. Cloud III mikrofonu güzel.
Evet. Cloud 3 al.Mesala r6 oynuyorum ve amacım sadece daha iyi ses kasmak o zaman cloud 3 mü almalıyım?
Online fps oynuyorum bu aralar ara verdim ama. Rtings sitesinde karşılaştırdım pek anlıyamadığım için emin olamadım.Cloud 3, Cloud 2'ye göre oyunda çevresel sesleri daha iyi verir. Özellikle Online FPS oynuyorsan Cloud 3 al.
HyperX Cloud III vs HyperX Cloud 2/Cloud II Side-by-Side Headphones Comparison
The HyperX Cloud 2/Cloud II are better than the HyperX Cloud III. The Cloud 2's default sound profile delivers more bass, which you might prefer, and they have somewhat lower latency via USB. Their mic has a better noise-handling performance, and the headphones come with a carrying pouch...www.rtings.com
Alıntıyı görüntüle