Neler Yeni

HyperX Cloud III 77Z46AA Kablosuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
Şuan kullanıyorum valorant için biçilmiş kaftan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat

Fodbrok

80+
Kulaklıktan genel olarak herkes memnun, uzunca konuşulduğu 1-2 konu mevcut zaten forumda da.
Kasım indirimlerinde 3.1k'ya kadar düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden 4k civarına sahibinden de kapalı kutu bulabilirsin diye düşünüyorum. İlla da e ticaret yerlerinden almak istiyorum dersen 10 tl daha verip https://www.hepsiburada.com/hyperx-...suz-oyuncu-kulakligi-kirmizi-pm-HBC00004Z9C2T Hepsiburada'dan al bence, satıcı da kendisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
hasan feyzi kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklıktan genel olarak herkes memnun, uzunca konuşulduğu 1-2 konu mevcut zaten forumda da.
Kasım indirimlerinde 3.1k'ya kadar düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden 4k civarına sahibinden de kapalı kutu bulabilirsin diye düşünüyorum. İlla da e ticaret yerlerinden almak istiyorum dersen 10 tl daha verip https://www.hepsiburada.com/hyperx-...suz-oyuncu-kulakligi-kirmizi-pm-HBC00004Z9C2T Hepsiburada'dan al bence, satıcı da kendisi.
evet herkes memnun sadece dediğin gibi kasım ayında 3k civarlarına düşmüş beklesemmi acava şuan 5 k fiyat yoksa alsammı yeni sistem aldım kulaklık yok

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Burak Çetin
4K civarına düşer bence yine

Fodbrok

80+
evet herkes memnun sadece dediğin gibi kasım ayında 3k civarlarına düşmüş beklesemmi acava şuan 5 k fiyat yoksa alsammı yeni sistem aldım kulaklık yok
Önümüzdeki 1-2 hafta içinde yılbaşı indirimi gibi bir şey yapıp fiyatları düşürürlerse ancak o halde görürüz herhalde, yeni yıldan sonra indirim görebileceğimizi pek düşünmüyorum açıkçası ben. Hiç bir siteden de indirim olacağına dair bir paylaşım da yapılmadı ama bunu da hesaba katmak gerek.

Elde fazladan bütçe varsa şimdi sipariş verip kapalı kutu şeklinde bekletebilirsin olur da fiyatlar artarsa etkilenmemek için. Olur da indirim yaparlarsa da ucuzu sipariş geçip, kapalı kutuyu da iade edebilirsin. İndirim olmazsa da zaten açar kullanırsın kulaklığı. Ama dediğim gibi bu paraları vermek yerine zaten şuan sarı sitede 3.750 - 4.250 arasına kapalı kutu rahatça bulabilirsin diye düşünüyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Furkan
Bende indirimden almıştım 3 k civarıma memnunum baya her konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle şarj konusunda daha şarja takmadım aldım alalı bugün baktım %68 deydi

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
nk
3k seviyelerinde satıldı ayrıca memnun olmayan çok kişi gördüm forumda ses seviyesinin düşük olduğu ve güncelleme sonrası daha da kötü bir hal aldığını yazmışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Murat
3k seviyelerinde satıldı ayrıca memnun olmayan çok kişi gördüm forumda ses seviyesinin düşük olduğu ve güncelleme sonrası daha da kötü bir hal aldığını yazmışlar
:D ilk kez senden duyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu ses seviyesinin üstünde kolay kolay kimse kullanamaz ayarını yapınca

Ekler

• 1734283928054.png
    1734283928054.png
    120.4 KB · Hit: 4
Top Bottom