Neler Yeni

Yardım HyperX Cloud III Gaming Wireless normal mi

Reaksiyon skoru
29
Geçen günlerde eski kulaklığımın kablosu çok sarmaşık olduğu problem yaşattığı için yeni kulaklık almak istedim biraz araştırdım kablosuz olarak cloud 3 önerilmişti satın aldım dün ulaştı bana lakin kullandığımda eski kulaklığımdaki kadar bi ses performansı alamadım (eski kulaklığım havit gamenote h2002p) biraz araştırdım bazı şeyleri falan açtım driverleri kurdum ama sonuç halen aynı mesela cs oynarken o hissiyatı alabiliyorum seste kalitesizlik var dipten geliyor gibi çok da anlayamadım acaba ben mi bir ayarı atladım yardımcı olur musunuz 7.1 de yoktu bunda sanırım iade mi etsem
gönlüm bunda kalmıştı

evet yaptım uzumsal sesi yaptım rezalet bi ses kalitesine dönüştü kapattım onun dışında her şey stabil
hocam benim kullandığım dolby ayarını öneririm forumda birkaç kişiye önermiştim beğenmişti arkadaşlar ben 2 aydır bu şekilde kullanıyorum sizin gibi bende beğenmemiştim ses modunu kulaklığın

hocam benim kullandığım dolby ayarını öneririm forumda birkaç kişiye önermiştim beğenmişti arkadaşlar ben 2 aydır bu şekilde kullanıyorum sizin gibi bende beğenmemiştim ses modunu kulaklığın
şurada mevcut

öncelikle teşekkür ediyorum denedim fakat belki şarkı gibi şeylerde idealdir lakin oyunda yine aynı şekilde çok kötü bir ses veriyor uzumsal ses gibi geldi
anladım hocam ben kullanıyorum memnunum oyunlardada kullanıyorum akıyor gidiyor👍

öncelikle teşekkür ediyorum denedim fakat belki şarkı gibi şeylerde idealdir lakin oyunda yine aynı şekilde çok kötü bir ses veriyor uzumsal ses gibi geldi
Daha önce Ngeunity ya da DTS:X için ayar yaptıysanız onları kapatıp dener misiniz ? Aynısı kuzenimde de var hiç dediğiniz gibi sorun yok.

Daha önce Ngeunity ya da DTS:X için ayar yaptıysanız onları kapatıp dener misiniz ? Aynısı kuzenimde de var hiç dediğiniz gibi sorun yok.
evet onları kapatıp denedim ses normal lakin biraz az gibi geliyor dipten geliyor hissiyatı alııyorum önceki kulaklığımda 7.1 vardı ondan olabilir mi birde o kulaklıkta ses kalitesi gayet güzeldi cs gibi oyunlarda

Hocam oyunlarda verim alamaman imkansız olacak bi kulaklık birazdan dolby ayarı atıcam onu uygulayın

Ayarları bu şekilde yapın ses ikonun da uzamsal sesin dolby'de olduğunu kontrol edin keyfini çıkarın (Çoğunluk fps oynuyorum ses seviyesi 46-50 civarı kullanıyorum yine verim alamıyorsanız sizde veya kulaklıkta bir sorun olabilir hocam :D )

Ekler

• 1746092554247.webp
    1746092554247.webp
    11.6 KB · Hit: 7
Ayarları bu şekilde yapın ses ikonun da uzamsal sesin dolby'de olduğunu kontrol edin keyfini çıkarın (Çoğunluk fps oynuyorum ses seviyesi 46-50 civarı kullanıyorum yine verim alamıyorsanız sizde veya kulaklıkta bir sorun olabilir hocam :D )
hocam verim elbette alabiliyorum bahsettiğim konu ses temizliği az önce bi eski kulaklıkla eş zamanlı deneme yaptım eski kulaklıktaki ses temizliği daha iyi ses kalitesi iyi geliyor onda 7.1 vardı lakin bunda 7.1 yok ondan kaynaklanıyor olabilir mi veyahut kablolu kablosuz ile bir bağlantı yoksa bende anlamış değilim pskolojik bir şey mi verdiğinizi de denedim aynı gibi ses seviyelerini pek yüksek tutmuyorum eski kulaklığımda ses seviyesini 15-20 de tutuyordum oyun sesini de 30 falan yapıyordum ona rağmen yüksek geliyordu cihazda mı problem çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,268
Üyeler
173,160
Son üye
noobalow
Geri