🔥İndirim HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 2.698TL

alınmaz çok küçük vede terletiyo
Yani ork değilsen gayet iyi benim kafam büyük ona rağmen sığdı :D
Fiyatı çok iyi böyle bir kulaklık için bende benzer fiyata almıştım. 2700 tlnin hakkını veriyor sonuna kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam karşılaştırack kadar bilgi sahibi değilim ama beklediğimden çok daha kaliteli gercekten, özellikle full sesteyken sesin bozulmaması cok hosuma gitti, dip ses gibi sorunlar da yok
Bunlar bir kulaklık için standart olmalı zaten 2500 civarı bir para veriyoruz :D Türkiye olarak beklentimizi o kadar düşüyoruz ki artık. Bu arada seni anlıyorum dandik no name bir kulaklık kullanıyordum sesi iyi güzeldi ama çok bozulma oluyordu.

Fiyatı çok iyi böyle bir kulaklık için bende benzer fiyata almıştım. 2700 tlnin hakkını veriyor sonuna kadar.

Bunlar bir kulaklık için standart olmalı zaten 2500 civarı bir para veriyoruz :D Türkiye olarak beklentimizi o kadar düşüyoruz ki artık. Bu arada seni anlıyorum dandik no name bir kulaklık kullanıyordum sesi iyi güzeldi ama çok bozulma oluyordu.
Yok hocam dediğiniz dogru ama bu paralara bile millet sırf hyperx diye bu şeylerden mahrum kalmayı tercih ediyor işte 😀

Kablolusunu aldım. Denedim gayet başarılı ve bence herhangi bir ağrı-baskı yapmadı. İade etmemin iki sebebi vardı ; kablosu fazlasıyla uzun ve masamda çok rahatsız ediyordu. İkinci sorun ise fabrika çıkışlı hatalı ürün olmasıydı. Kulaklığın pedinin aşağı yukarı kaydırdığımız ray yerine oturmamış, deriye baskı yapıyordu. Bende iade edip kablosuz versiyonuna geçtim. Aylardır aktif kullanıyorum tek bir sorun söyleyemem size. Bu işler biraz da kişisel. Alın deneyin beğenmezseniz iade edin

Yok hocam dediğiniz dogru ama bu paralara bile millet sırf hyperx diye bu şeylerden mahrum kalmayı tercih ediyor işte 😀
Ben de baya araştırıp aldım herkes cloud 3 öneriyordu memnunum şu anda he bir de indirimdeydi.

1 yıldır kullandığım , kasasıyla , ses kalitesiyle bu fiyata alabileceğiniz en iyi Gaming kulaklıktır.

Konfor olarak nasıl hocam, uzun sure kullanma şansınız oldu mu bir oturuşta
Vallahi bütün gün kullanıyorum deri olması dışında sorun yaşamadım saçım uzun olduğu için feci kokutuyor ama çok terleme yaşamadım.

geçmeye değmez farklar minimal hatta c2 daha iyiydi mikrofon konusunda.
cloud 2 den 3 s e geçen var mı hangisi daha iyi

Blackshark v2 pro 2023 den Cloud 3 Wireless a geçtim. Soru cevaplarım.

ork ne

Geri