HyperX Cloud III Rakibi Var mı?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
Bağlantıya bıraktığım ürün

HyperX Cloud III'ü​

Almak istiyorum ama daha iyisi var mıdır diye de merak ediyorum. Bu kulaklıktan daha iyisi var mıdır acaba?

Bağlantı

Bağlantıya bıraktığım ürün

HyperX Cloud III'ü​

Almak istiyorum ama daha iyisi var mıdır diye de merak ediyorum. Bu kulaklıktan daha iyisi var mıdır acaba?

Bağlantı
Cloud 3 ile yarışır. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Aralarında pek fark yok sanırsam.

Cloud 3 ile yarışır. Hangisi daha iyi bilmiyorum. Aralarında pek fark yok sanırsam.
Bunun 2. modeli çıktı ve otomatik olarak artık yeni bir model değil fakat Hyperx Cloud III yeni çıkan bir modeldir. Çok özellik farkı yoksa yeni model almak daha mantıklı değil mi?

Bunun 2. modeli çıktı ve otomatik olarak artık yeni bir model değil fakat Hyperx Cloud III yeni çıkan bir modeldir. Çok özellik farkı yoksa yeni model almak daha mantıklı değil mi?
Biraz araştırdım, cloud3 wireless daha iyi.

cloud 2 ile aynılar.Cloud 3 ile bılmıyorum.Cloud 3 eğer cloud 2 den daha iyiyse bundan da iyidir.Asla ve asla 7k etmez g pro wireless.Fiyatını görünce inanamadım acaba yenisi falan mı dedim değilmiş.Alternatif olarak hs80 wirelesse bakabilirsin.

cloud 2 ile aynılar.Cloud 3 ile bılmıyorum.Cloud 3 eğer cloud 2 den daha iyiyse bundan da iyidir.Asla ve asla 7k etmez g pro wireless.Fiyatını görünce inanamadım acaba yenisi falan mı dedim değilmiş.Alternatif olarak hs80 wirelesse bakabilirsin.
Maalesef konuya hakim değilim, benim için küçük bir araştırma yapıp hangi kulaklığın daha iyi olduğunu araştırabilir misin?

1. Kulaklık ( Hyperx )
2. Kulaklık ( Corsair )

Maalesef konuya hakim değilim, benim için küçük bir araştırma yapıp hangi kulaklığın daha iyi olduğunu araştırabilir misin?

1. Kulaklık ( Hyperx )
2. Kulaklık ( Corsair )
Ufak bi cloud 3 deneyimlerine baktım.1 tane örneği: https://www.technopat.net/sosyal/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-alinir-mi.2880808/ yazılımından şikayet etmiş ve cloud 2 den rahat olmadığını belirtmiş.Cloud 2 den rahat değilse bir tık sorun olabilir çünkü hs80 cloud 2 den daha rahat.(Bende hs80 arkadaşımda cloud 2 var oradan biliyorum)
Mikrofon konusuna gelirsek cloud 3 gayet temiz alıyor,hs80 de çok temiz alıyor.Ses kalitesi olarak bir şey diyemem.Kıyaslama yapamam.Fakat hs80e daha iyi gibi geldi bana.
dipnot:Hs80 eq ayarı ile sesi daha kaliteli oluyor.Eq olmadan ben şahsen beğenmedim.Dolby + eq sesi iyileştiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,505
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri