🔥İndirim HYPERX Cloud III S 5700 TL

Reaksiyon skoru
21
Sadece kırmızı renginde geçerli indirim var. Normalde 6500–7000 TL civarında. Ben de dün aldım. Kulaklık arayan varsa kaçırmasın derim.
yine mediamarkt indirimiyle kuponla düz 4K almıştım iki ay önce

Sadece kırmızı renginde geçerli indirim var. Normalde 6500–7000 TL civarında. Ben de dün aldım. Kulaklık arayan varsa kaçırmasın derim.
Kablosuz diyor ancak fotoğraflarda kablolu olan da var, karıştırıyosam beni düzetin hocam.
Bir de alınır mı ne diyorsunuz?

Mükemmel bir kulaklık aktif hayatımda neredeyse her alanda kullanıyorum mikrofonu tak çıkar BT desteği var 2 haftada bir sarj ediyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Kosi
Kablosuz diyor ancak fotoğraflarda kablolu olan da var, karıştırıyosam beni düzetin hocam.
Ürün kablosuz o konuda şüpheniz olmasın kulaklığı dün akşam mağazadan teslim seçeneği ile aldım daha oyun oynamaya vaktim olmadı fakat müzik kalitesi gayet keyifliydi hem playstation hem pc uyumlu kablosuz kulaklık bulmak pek kolay olmuyor ben şuan memnumum
daha öncede cloud core wirelles kullanıyorum kırıldığı için değiştirdim onunlada gayet mutluydum hyprex ürünleri uzun süre gidiyor

Fotoğraflarda kablolu ve kablosuz görseller yer almış fakat başlıkta açıklamada ve özellikler kısmında kablosuz olduğu yazılmış

Ürün kablosuz o konuda şüpheniz olmasın kulaklığı dün akşam mağazadan teslim seçeneği ile aldım daha oyun oynamaya vaktim olmadı fakat müzik kalitesi gayet keyifliydi hem playstation hem pc uyumlu kablosuz kulaklık bulmak pek kolay olmuyor ben şuan memnumum
daha öncede cloud core wirelles kullanıyorum kırıldığı için değiştirdim onunlada gayet mutluydum hyprex ürünleri uzun süre gidiyor
Hem bilgi hem de paylaşım için teşekkürler.

2018de askere gitmeden aldığım cloud 2 hala ilk günkü gibi

Beş senedir Cloud II kullanıyorum, geçtiğimiz aylarda III S modelini satın aldım.

Ben çok beğendim ürünü. Rahat ve kompakt. Ses kalitesi de gayet dengeli ve güzel.

Son bir kaç haftadır fiyatı 6.000 TL üstü zaten. Ondan önce hep bu fiyatlaraydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,784
Üyeler
190,444
Son üye
Gakgosh23
Geri