bi ayar vs. yaptınız mı bana da bugün geldi kulaklık boğuk gibi seslerBen baya beğendim fakat üründe mı sorun var yoksa bu şekilde mi üretiliyor anlam veremedim başımıza / kulak hizamiza göre ayarladigimiz yerler sağa sola oynuyor normal mi bu durum tahmini 25-30 derece gibi sağa sola dönüyor sanki bilgisi olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bugün geldi hiçbi ayar yapmadan kullandım sesi eski kullandığım ss arctis 1 wirelesstan daha kötü boğuk ve düşük sesi iade edilmeyip kullanılıcaksa da eq ayarı vs. şart bizzat bugün deneyen birisi olarak söylüyorum ve güzel tatmin eden bi ayar bulup denemezsem iade edicemBirçok insan konudaki modelin III "S" olduğundan habersiz yorum yapmış. Yok ses azmış, eq yapmak gerekirmiş, reddit bunlarla doluymuş. Hayır dostum bahsettiğin sorunlar bu model için değil düz cloud III için mevcuttu. Cloud III S hakkında redditte o kadar fazla post bile yok, çünkü yeni ürün ve kullanıcıların çoğu memnunSağdan soldan okuduğunuz duyduğunuz şeylerle insanları yönlendirmeyin zira bu fiyat ile fırsat ürünüdür, kaçmaz.
Son düzenleme: