🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless 4649₺🔥

Ben baya beğendim fakat üründe mı sorun var yoksa bu şekilde mi üretiliyor anlam veremedim başımıza / kulak hizamiza göre ayarladigimiz yerler sağa sola oynuyor normal mi bu durum tahmini 25-30 derece gibi sağa sola dönüyor sanki bilgisi olan var mı?
bi ayar vs. yaptınız mı bana da bugün geldi kulaklık boğuk gibi sesler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birçok insan konudaki modelin III "S" olduğundan habersiz yorum yapmış. Yok ses azmış, eq yapmak gerekirmiş, reddit bunlarla doluymuş. Hayır dostum bahsettiğin sorunlar bu model için değil düz cloud III için mevcuttu. Cloud III S hakkında redditte o kadar fazla post bile yok, çünkü yeni ürün ve kullanıcıların çoğu memnun :) Sağdan soldan okuduğunuz duyduğunuz şeylerle insanları yönlendirmeyin zira bu fiyat ile fırsat ürünüdür, kaçmaz.
bugün geldi hiçbi ayar yapmadan kullandım sesi eski kullandığım ss arctis 1 wirelesstan daha kötü boğuk ve düşük sesi iade edilmeyip kullanılıcaksa da eq ayarı vs. şart bizzat bugün deneyen birisi olarak söylüyorum ve güzel tatmin eden bi ayar bulup denemezsem iade edicem

Son düzenleme:

bugün geldi hiçbi ayar yapmadan kullandım sesi eski kullandığım ss arctis 1 wirelesstan daha kötü boğuk ve düşük sesi iade edilmeyip kullanılıcaksa da eq ayarı vs. şart bizzat bugün deneyen birisi olarak söylüyorum ve güzel tatmin eden bi ayar bulup denemezsem iade edicem
Beni gayet memnun etti.urun default ayarlarda kullandım

Logitech g435 wireless kulaklıklığım var bende pazartesi gününden beri kullanıyorum cloud 3s i eq ayarı denedim biraz hoşuma gitmedi şuan default halde kullanıyorum sesler yeterli geliyor belki ilerde kurcalarım eq ayarlarını tekrardan.

sürücü vs. de mi kurmadınız
Dediğim gibi default şekilde kullandım müzik dinledim ve beni gayet tatmin etti he bass bam bam vurmuyor fakat kulağa hoş geliyor dinlenilen şarkılar vesaire oyunda denemedim daha ses kasmada

2 gündür uzun süre kullandım kulaklığı, aktif cs oyuncusuyum faceit 2600 elo oynuyorum bilgisi olan varsa seviyeyi anlaması için söylüyorum. Kulaklıkta ekolayzer ayarı yaptıktan sonra biraz daha düzeliyor tabi ama kesinlikle cs-valorant gibi oyunlarda ses kasma performansı bana göre iğrenç düzeyde, sert bir eleştiri yapıyorum çünkü gerçekten kötü. Geri cloud 2 kabloluya döndüm cloud 3 Si iade edeceğim onun dışında hikayeli oyunlarda, müzik performansında, mikrofonu ve mikrofonun gürültü engellemesi gayet başarılı (kendi fikrim). Alacak arkadaşlara tavsiyem benim gibi ses kasma performansına dikkat ediyorsanız kesinlikle bu fiyatı haketmiyor ama günlük kullanım hikayeli oyunlar vs. için bence ideal.

Arkadaşlar müzik için kendi uygulamasındaki veya farklı uygulamalardan yaptığınız eq ayarlarını kapatın. DTS spatial audiyu da kapatıp Dolby Access üzerinden müzik modlarını deneyin. Oyun için de modu var fakat onu denemedim dolby access in müzik modlarını beğendim

Arkadaşlar müzik için kendi uygulamasındaki veya farklı uygulamalardan yaptığınız eq ayarlarını kapatın. DTS spatial audiyu da kapatıp Dolby Access üzerinden müzik modlarını deneyin. Oyun için de modu var fakat onu denemedim dolby access in müzik modlarını beğendim
Dolby ile daha da tatmin edici hale geliyor

2 gündür uzun süre kullandım kulaklığı, aktif cs oyuncusuyum faceit 2600 elo oynuyorum bilgisi olan varsa seviyeyi anlaması için söylüyorum. Kulaklıkta ekolayzer ayarı yaptıktan sonra biraz daha düzeliyor tabi ama kesinlikle cs-valorant gibi oyunlarda ses kasma performansı bana göre iğrenç düzeyde, sert bir eleştiri yapıyorum çünkü gerçekten kötü. Geri cloud 2 kabloluya döndüm cloud 3 Si iade edeceğim onun dışında hikayeli oyunlarda, müzik performansında, mikrofonu ve mikrofonun gürültü engellemesi gayet başarılı (kendi fikrim). Alacak arkadaşlara tavsiyem benim gibi ses kasma performansına dikkat ediyorsanız kesinlikle bu fiyatı haketmiyor ama günlük kullanım hikayeli oyunlar vs. için bence ideal.
ben hem müzik dinleme hemde cs2 performansı olarak kötü buldum çünkü sesler boğuk ve düşük geliyo
bende kutusunu açtım deneme amaçlı oyuna girdim müzik dinledim yani kullandım ama iade edebiliyosam iade edicem amazondan almıştım satıcı da amazondu

ben hem müzik dinleme hemde cs2 performansı olarak kötü buldum çünkü sesler boğuk ve düşük geliyo
bende kutusunu açtım deneme amaçlı oyuna girdim müzik dinledim yani kullandım ama iade edebiliyosam iade edicem amazondan almıştım satıcı da amazondu
harici her türlü ayarı (eq ve dtx ve windows ayarları vs) kapatıp dolby access game performance mode deneyin bi. 1 hafta ücretsiz denemesi var dolby access in. Microsoft store üzerinden indiriliyor. Ses simgesine sağ tık yaptığınızda uzamsal ses dolby atmos yazmalı açık olduğunu anlamak için ben müzik modundan gayet memnunum oyunu denemedim

amazon nerdeyse hiç sıkıntı çıkarmıyor iade konusunda müşteri memnuniyetine odaklılar. ben iade talebi oluşturdum mediamarkttan almıştım umarım kabul ederler orası korkutuyor beni ve sana kesinlikle katılıyorum cs2 performansı baya kötü ama müzik konusunda o kadar kötü diyemem

kulaklığı iade almayabilirler hijyen ürünü olduğu için
ürünü denemeden beğenip beğenmeyeceğimi bilemem ama mesela ayakkabıyı denemeden kalıbı darmı büyükmü bilemezsin onun gibi düşün ürün zaten bugün gelmişti bana daha doğrusu dün saat gece 12’yi geçtiği için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,985
Üyeler
186,702
Son üye
Warque
Geri