HyperX Cloud III vs Corsair HS80 Premium

efecanary

80+
Reaksiyon skoru
20
Öncelikle merhaba. Bu iki kulaklık arasında kaldım. Aslında ilk başta HS80 alma konusunda hemfikirdim fakat sonrasında C3'ün video incelemesine denk geldim. Bu beni bir ikilemde bıraktı. HS80'in mikrofon kalitesi aşırı iyi C3 konusunda çok bir fikrim yok ama çok iddialı ve birçok insan tarafından övülüyor HS80'in mikrofonunun çıkmaması bir eksi benim için fakat o kadar büyük bir dert değil internette HS80'in Wireless kullanımda 7.1 özelliğinin kullanılmadığı ve kalitesinde bayağı bir düşüş olduğu söyleniyor ben Wireless kullanmayı düşünüyorum o yüzden tecrübeleriniz benim için çok önemli. Benim gönlüm HS80'den yana. Oyun olarak sadece Rust ve Valorant oynuyorum o yüzden ses kasmakta benim için çok önemli, 6000 civarı bir para verip de Wireless kullanımda ve ses konusunda beni tatmin etmeyecekse paramla rezil olurum. Hem şarkımı dinleyim bass ve tiz açısından tatmin etsin hem oyunumu oynayayım ses kastırsın sizce hangisi?

C3 Alırsan inan bana Kullandığım 7.1'ler yalanmış diyeceksin.
Rampage R36 Drop Kullandım. O Kulaklıkta kimsenin duyamadığı sesleri kasıyordum 7.1 açarak.

Şuan C3 Kablolu Kullanıyorum. 7.1 Açacak bir Ses Kartı yok, programı var çok ufak ayarlar yapabileceğin onu dahi yüklemedim ve sonuç yine aynı. Kimsenin duyamadığı sesleri kasıyorum.

Kablo inan bana oyun oynarken varlığını unutturan bir şey.
Hem paran cebinde kalsın, hem de gecikme çok daha aza insin, Kablolu Cloud III Al rahatına bak.

Fakat belirtmek isterim ;
Kutu içerisinden Kulaklığın Üstünde Gelen Deri Pad Harici Kumaş Pad Çıkmıyor. Taşıma Kılıfı da. Mic üzerinde de pop filter yok.

Aman aman bir farkları yoktur. İçinden HS80 geçiyorsa al.
İkisinin de dizaynı aynı olsa hangisinin hangisi olduğunu anlamazsın. Bunu düşünüp alışveriş yap.
7.1 mevzusu corsair yazılımıyla hallolur diye düşünüyorum

Hs80 kullanıyorum, aldığım sıra pek fps oynamıyordum mikrofona değer veriyordum cidden güzel mikrofonu var tatmin ediyor ama ses kasma vs ortalama altı ve cloud 3 ise ortalama üstü. Cloud 3te mikrofon iyileştirilmiş durumda o yüzden hs80 kalitesi vermese bile gayet yeterli olur. Cloud 3 yazın yakar, Hs80 ise kadife daha az yakar ama kadife kısmı yapışkan ile tutturmuşlar bende kalkma yaptı oralar gidip yapıştırıcı dökmem lazım.

Hs80 kullanıyorum, aldığım sıra pek fps oynamıyordum mikrofona değer veriyordum cidden güzel mikrofonu var tatmin ediyor ama ses kasma vs ortalama altı ve cloud 3 ise ortalama üstü. Cloud 3te mikrofon iyileştirilmiş durumda o yüzden hs80 kalitesi vermese bile gayet yeterli olur. Cloud 3 yazın yakar, Hs80 ise kadife daha az yakar ama kadife kısmı yapışkan ile tutturmuşlar bende kalkma yaptı oralar gidip yapıştırıcı dökmem lazım.
Hangi oyunlarda kullandın birde daha önceden kullandığın hangi kulaklıkla karşılaştırdın hocam

Ben Cloud III alırım.

Hangi oyunlarda kullandın birde daha önceden kullandığın hangi kulaklıkla karşılaştırdın hocam
Daha önceden kullandıklarımla karşılaştırmadım incelemelerden mikrofon testlerine vs. baktım. Valo cs r6 pubg'de kullandım daha kullandıysam şuan aklıma gelmiyor. Fena değil ama valoda mesela sana bölgesel bir ses veriyor adamın bir bölgede olduğunu düşünüyorsun ama 1-1 kavrayamıyorsun. Cloud'ın kablolu halini kullanmıştım direkt 1-1 ses veriyordu cloud 3 wireless de büyük ihtimal aynıdır, cloudlar fps oyunları için biçilmiş kaftan zaten. Sadece mikrofonları pek iyi değil ki dediğim gibi c3'te biraz iyileştirilmiş bir durum ve deri olması sıkıntı. Onun için de amazonda satılan pad görmüştüm 700tl civarı, bütçe sorun değilse genel olarak olumlu yorum almış. Cloud 3 için eklemek istediğim son bir nokta var 1 hafta önce 5400 tl iken şuan 6300e çıkardılar gereksiz olarak o yüzden indirim bekleyebilirsiniz.

Daha önceden kullandıklarımla karşılaştırmadım incelemelerden mikrofon testlerine vs. baktım. Valo cs r6 PUBG'de kullandım daha kullandıysam şuan aklıma gelmiyor. Fena değil ama valoda mesela sana bölgesel bir ses veriyor adamın bir bölgede olduğunu düşünüyorsun ama 1-1 kavrayamıyorsun. Cloud'ın kablolu halini kullanmıştım direkt 1-1 ses veriyordu cloud 3 wireless de büyük ihtimal aynıdır, cloudlar fps oyunları için biçilmiş kaftan zaten. Sadece mikrofonları pek iyi değil ki dediğim gibi c3'te biraz iyileştirilmiş bir durum ve deri olması sıkıntı. Onun için de amazonda satılan pad görmüştüm 700tl civarı, bütçe sorun değilse genel olarak olumlu yorum almış. Cloud 3 için eklemek istediğim son bir nokta var 1 hafta önce 5400 TL iken şuan 6300e çıkardılar gereksiz olarak o yüzden indirim bekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim en sonda sizin yorumunuzla beraber C3'e karar kıldım fakat şu an İtopya vs. yerlerde indirimler olduğu için monitör eksiğimi kapatmak istiyorum o yüzden biraz daha uzun vadede C3 alacağım.

Sizin kararınız hocam, ben de almak istiyorum lakin şuanda pek alasım gelmiyor son gelen zamdan ötürü. Yaz indirimi veya prime gününü bekleyeceğim güzel bir indirim yapılabilir.

Hata yapmayın önemli olan şey kulaklıkta rahatlıkdır kasma filan deil inanın bana cloud 3 gibi deri bir kulaklıgı 1 saat yaz da takın bir daha takasınız gelmez

Teşekkür ederim en sonda sizin yorumunuzla beraber C3'e karar kıldım fakat şu an İtopya vs. yerlerde indirimler olduğu için monitör eksiğimi kapatmak istiyorum o yüzden biraz daha uzun vadede C3 alacağım.
merhaba aynı şekilde bende iki ürün arasında kaldım deneyimlerinizi belirtirseniz çok sevinirim

Geri