theGladyator01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
Bence bunun için değer . Birde kabloluysa buna geçmek tadından yenmez .2 den geçilmeye değer mi değmez mi?
Bence bunun için değer . Birde kabloluysa buna geçmek tadından yenmez .2 den geçilmeye değer mi değmez mi?
Aynı hesaptan aldıysan üçüne de iptal gelir haberin olsun 1 tane almanı tavsiye ederim ben tek hesaptan 1 tane aldım3 tane çöktüm c2 kabloludan geçeceğim teşekkürler![]()
Kablolu kullanıyorsan kesin değer cloud 2 wireless kullanıp çok memnun kalmıştım 3 de iyidir ama fark ne kadar bilmiyorum aldım kötü çıkacağını sanmıyorum2 den geçilmeye değer mi değmez mi?
edemezler içeride tanıdık var rahatta kalAynı hesaptan aldıysan üçüne de iptal gelir haberin olsun 1 tane almanı tavsiye ederim ben tek hesaptan 1 tane aldım
cloud 2 wirelesste ben kafa ağrıtma sorunu yaşamadım rahat 1.5 yıl kullandımÇektim bir tane teşekkür ederim. Uzun süreli kullanımlarda kafa ağrıtıyor mu? Daha önce cloud 2 yi sırf bu yüzden satmıştım kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Bakalım tam da kulaklığım bozulmuştu. İyi denk geldi.cloud 2 wirelesste ben kafa ağrıtma sorunu yaşamadım rahat 1.5 yıl kullandım
o kablolu olabilirhepsiburada da teknosa satıcılısıda aynı fiyata düşmüş ordanda alınabilir.
hocam bildiğiniz varsa atabilir misiniz acaba ben anlamadım da tam cloud 3 wireless ped yazıyorum cıkmıyorÇok güzel yapışın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temu ali amazona bak tonla var