Neler Yeni

HyperX Cloud III Wireless Cızırtı ve Robotikleşme Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Karataş
HyperX Cloud III Wireless modelini alalı 2 hafta oldu. Aldığımdan beri kulaklıktan gelen robotikleşme, cızırtı sorunları var. Örneğin herhangi bir videonun sesini hızlıca arttırıp kıstığım zaman gelen cızırtı ve patırtı sesleri, herhangi bir videoyu durdurduğum yada başlattığım zaman gelen pıt pıt sesleri ve şiddetli oluyor biraz. Bunun çözümü var mıdır? Ayrıca benim anakartım aşırı eski ve kötü, sorun direkt anakartta olabilir mi? Anakart modelim ASUSTeK B750M-A. Yada sorun direkt kulaklıkta olup değişim yada iade edip başka bir kulaklık mı almalıyım? Fikirlenizi bekliyorum.

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
kral bende daha 4 gün önce aldım bendede aynı sorun var bulabildinmi çözümü yoksa direk iade edeceğim

Farway

80+ Silver
Bende yok öyle bir sorun, iade edin.

hamburkus

80+
Kulaklıkta sorun olabilir belki veya taktığınız usb yerini değiştirin aylardır kullanıyorum sıfır sıkıntı

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
Kulaklıkta sorun olabilir belki veya taktığınız usb yerini değiştirin aylardır kullanıyorum sıfır sıkıntı
şu anda usb yerini değiştim geçti gibi ama yine yapar diye korkuyorum iade edeceğim gibi başka ne kulaklık önerirsiniz

hamburkus

80+
şu anda usb yerini değiştim geçti gibi ama yine yapar diye korkuyorum iade edeceğim gibi başka ne kulaklık önerirsiniz
Valla bilemiyorum aynı paraya bunun gibi ürün yok biraz eklersen hs80 max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,199
Üyeler
168,605
Son üye
ckatlet82
Top Bottom