❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Ill Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 3884₺ (Hepsiburada)

mertoxin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Hyperx Cloud III Dts X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyah

Hyperx Cloud Iıı Dts x Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Kırmızı

Siyah: 3894₺ / Kırmızı: 3884₺

Kablolularda da indirim mevcut.

Satıcı Hepsiburada.
Peşin fiyatına 3 taksit.

Parolapara ile alın ekstra 400 tl indirimli oluyor. Bilmeyenler parolapara %50 cashback araması yapabilir Google üzerinden.

burası çok büyük fark ettirmiyor denedim fark isteyen dolby ayarını yapsın farklı kulaklık kullanıyor gibiyim

Ekler

• IMG_4902.jpeg
    IMG_4902.jpeg
    338.5 KB · Hit: 198
  • IMG_4930.jpeg
    IMG_4930.jpeg
    254.8 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
güzel fiyat. millet alamadıkça düşüyor fiyatı.

Hyperx Cloud Iıı Dts x Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Kırmızı

Hyperx Cloud Iıı Dts x Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Siyah

Siyah: 3894₺
Kırmızı: 3884₺

Kablolularda da indirim mevcut.

Satıcı Hepsiburada.
mükemmel fiyat 1 aydır kullanıyorum aşırı rahat şarjı çok uzun gidiyor ses ayarı kötü diyenlerede ben dolby atmostan ayar çektim aşırı iyi oldu kısaca memnunum 4799 a almıştım

Aktif kullanıyorum C3 Wireless modelini, Ses izolasyonu berbat, deri kulak pedleri terletiyor, fabrikasyon şekilde alıp kullanayım derseniz, stok ayarları yetersiz, birkaç ayarlama yapmanız lazım.
Ses izalasyonu nasıl berbat.Bende cloud 3 wireless kullanıyorum.Yaklaşık 4ay olmuştur ve terleme gibi bir derdim olmadı.Ek olarak o kadar kulaklik denedim bana tek negatif yönü ses seviyesi idi.O da hs80 den geçtiğm için fark ettirdi.Bu fiyata daha iyisi olmamasi da ayrı konu

Ulan ikinci elini 2 ay önce 3 buçuğa almıştım iyi fiyat bayağı

Ses izalasyonu nasıl berbat.Bende cloud 3 wireless kullanıyorum.Yaklaşık 4ay olmuştur ve terleme gibi bir derdim olmadı.Ek olarak o kadar kulaklik denedim bana tek negatif yönü ses seviyesi idi.O da hs80 den geçtiğm için fark ettirdi.Bu fiyata daha iyisi olmamasi da ayrı konu
Kişiden kişiye değişir, ben beğenmedim.

Aktif kullanıyorum C3 Wireless modelini, Ses izolasyonu berbat, deri kulak pedleri terletiyor, fabrikasyon şekilde alıp kullanayım derseniz, stok ayarları yetersiz, birkaç ayarlama yapmanız lazım.
yaptığınız ayarlar nelerdir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,231
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri