thepublicman
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,716
Kullanan performansını bilen var mıdır? Cloud 2 wireless aldım ama kullanmadan satabilirim bilen karşılaştıran arkadaş olursa memnun olurum
Aynen öyle cloud 2 wirelessin bile bir sürü farklı seri numaralı modelleri var kimisi 20 saat bataryalı kimisi 30 saat bataryalıymış benim de kafam karıştıŞu kulaklığın niye bu kadar fazla modeli var anlamıyorum. Şimdi bunun Cloud Core DTS ile farkı ne?
2 model veya 4 model olsa 2 modeli kablolu ve kablosuz 40mm sürücülü olsa diğer iki model kablolu ve kablosuz 50mm sürücülü olsa ne olurdu yani. Hadi 6 model olsun bide bunların 7.1 USB versiyonları ve 3.5mm girişli konsol uygun versiyonları olsun yeter bitti gitti yani.Aynen öyle cloud 2 wirelessin bile bir sürü farklı seri numaralı modelleri var kimisi 20 saat bataryalı kimisi 30 saat bataryalıymış benim de kafam karıştı
bt ve 40mm suruuculer pc ıcın degıl telefonda vs de kullanılıyor yanı farklı kulaklıkarŞu kulaklığın niye bu kadar fazla modeli var anlamıyorum. Şimdi bunun Cloud Core DTS ile farkı ne?
Çok fazla çeşitleri var dostum o yüzden kafa karıştırıyor artık.bt ve 40mm suruuculer pc ıcın degıl telefonda vs de kullanılıyor yanı farklı kulaklıkar
Frekans optimasyonu yapıp bazı frekansları boost yapmış olabilirler belki.Şu kulaklığın niye bu kadar fazla modeli var anlamıyorum. Şimdi bunun Cloud Core DTS ile farkı ne?