🔥İndirim HyperX Cloud Orbit S 2249TL🔥

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,524
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WD66FL5?ref=dlx_black_ho_dcl_tlt_55_35a3a15d_dt_sl3_4f

Screenshot_2.png

Çok iyi fiyatı düşmüş, kulaklık 370 gram fazla olabilir ama 100mm sürücü bulunuyor + bu kulaklığı beslemek içinde baya büyük bataryalardan dolayı ağırlık oradan da geliyor yani cinematic oyun, film ve müzik bire bir .

Son düzenleme:
param olsa alır vırtuosoyu satardım :D

param olsa alır vırtuosoyu satardım :D
valla knk corsair den daha yüksek ses veriyor ve daha kaliteli bir kulaklık olduğunu %100 biliyorum ve uzun süre kullanımında terletmeyeceğini de biliyorum.

Bu parayı bende herhangi birşeye versem başımın üstünde tutarım. Kırılır falan :D

valla knk corsair den daha yüksek ses veriyor ve daha kaliteli bir kulaklık olduğunu %100 biliyorum ve uzun süre kullanımında terletmeyeceğini de biliyorum.
Aynen öyle ben vırtuosoyu alırken bu fiyatlara inse almazdım. çok güzel indirime girmiş valla. bu arada virtuoso benı terletmiyor sadece 5-6 saat takılı kalınca gözlükte kullandığımdan dolayı biraz ağrı olmaya başlıyor

Aynen öyle ben vırtuosoyu alırken bu fiyatlara inse almazdım. çok güzel indirime girmiş valla. bu arada virtuoso benı terletmiyor sadece 5-6 saat takılı kalınca gözlükte kullandığımdan dolayı biraz ağrı olmaya başlıyor
evet yuvarlak olduğu için benimde kulak kenarıma değme yapıyordu mağazada denemiştim o yüzden sevemedim önceden seviyordum da mağazada kafama taktıktan sonra soğudum biraz :( HyperX Cloud 2 fiyatına göre alınabilecek en iyi kulaklıklardan bence her şey de kullanım açısından sadece insanların düşündüğü tek kötü yanı kulaklığın 7 yaşında olması ve yazılım olmaması onun haricin de taş gibi kulaklık. Ben bunları gram takmıyorum kulaklıkta saf performans ve konforlu olsun yeter ama klavye, mouse yazılımı kaliteli ve yenilikçi özellikleri olması şart!

Geri