Hyperx cloud3 Vs steelseries nova 7

tokac51

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
109
Arkadaslar herkese iyi forumlar güncel olarak steelseries nova 7 kullanıyorum ama kulaklığın sesi arada bir kendi kendine kısılıyor ve bir süre sonra pc kapatıp tekrar açtığında normal halini alıyor ve değişim yapmayı düşünüyorum hyperx cloud 3 geçmeyi düşünüyorum güncel olarak sadece fps oyuncusuyum önerir misiniz önerilere açığım

Sadece fps odaklıysan Cloud3 üzmez ve en iyi tercih olur.

Sadece fps odaklıysan Cloud3 üzmez ve en iyi tercih olur.
Hocam nereden alabiliirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve wireless modeli ile kablolu modeli modeli arasında ses kasma konusunda fark var mıdır ?

Hocam nereden alabiliirm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve wireless modeli ile kablolu modeli modeli arasında ses kasma konusunda fark var mıdır ?
Amazon'da en son güzel fiyattan satılıyordu ama sanırım stokları bitmiş. İstersen alışveriş sitelerinden favoriye ekle öyle takip et. Kablolu kablosuz farkını bilmiyorum ama kablosuz biraz daha pahalı olır olur tabii ki.

Amazon'da en son güzel fiyattan satılıyordu ama sanırım stokları bitmiş. İstersen alışveriş sitelerinden favoriye ekle öyle takip et. Kablolu kablosuz farkını bilmiyorum ama kablosuz biraz daha pahalı olır olur tabii ki.
Anlaşıldı hocam şuanki fiyatını hak etmez dimi

C3S Wireless o bütçede mantıklı tek tercih.

C3w için kendi deneyimlerimi anlatayım. 5 aydan fazla bir süredir kullanıyorum. Fps rekabetçi oyunlarda üzmedi. Cs de istediğim performansı fazlasıyla veriyor. Kablolu arasında bir fark hissetmedim ki önce kablolu kullanıp sonrasında iade edip kablosuz modele geçtim. Batarya konusunda 2 haftadır şarja takmadım belkide daha fazla oldu hatırlamıyorum. Şarkılar için bass ayarı yaparsan titreşim ve cızırtı sesi duyucaksın. Benim ayarlarımda bass anlaşılır seviyede titreşim ve esneme yapıyor. Film dizi izlerken üzmüyor fazlasıyla tatmin ediyor. Eksisi benim için söylüyorum. Bazen kulaklık boştayken parazit yapıyor ama dikkatli dinlersen duyarsın. Aklıma şuan bunlar geldi herhangi bir sorun olursa yardımcı olurum.

Geri