Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥HYPERX DUOCAST 2699 TL🔥🔥

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mert YÜKSEL
Duocast kullanıyorum neredeyse 5-6 ay olacak memnunum. Kulaklık bile takmıyorum artık arkadaşlarla Dc de konuşurken arkadaşların sesi hoparlörden geliyor. Hoparlörün dibinde olmasına rağmen gram ses almıyor. Benim sesi de net olarak karşıya iletiyor tabi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
5-6 ay sonra mic alacaktım. Denk gelmez diye aldım . Malum Türkiye burası :D

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Duocast kullanıyorum neredeyse 5-6 ay olacak memnunum. Kulaklık bile takmıyorum artık arkadaşlarla Dc de konuşurken arkadaşların sesi hoparlörden geliyor. Hoparlörün dibinde olmasına rağmen gram ses almıyor. Benim sesi de net olarak karşıya iletiyor tabi
Gerçekten çok iyi bir mikrofon, ben alacağım zaman fiyatı 6kya çıkmıştı Quadcast 4k olduğundan onu tercih etmiştim, elimde mikrofon olmasa şu fiyata asla kaçırmazdım.

Benimki geldi açıp denicem şimdi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Bayağı hızlı gelmiş hocam test sonuçlarını buraya yazarsanız almayı düşünen arkadaşlar için yararlı olur epey
Ne gibi bi test hocam ses performansı falan mı çok anlamam teknik detaydan

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır hocam da arkadaki plastik aksamın ufak bi yeri kırıldı sıcak silikon tutar mı değişim vs isteyeyim mi kırık geldi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen kopmadı anaparçadan tek yerden kırıldı mimrofonu etkilemiyor tutamacın boş bi plastiği

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır hocam da arkadaki plastik aksamın ufak bi yeri kırıldı sıcak silikon tutar mı değişim vs isteyeyim mi kırık geldi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamen kopmadı anaparçadan tek yerden kırıldı mimrofonu etkilemiyor tutamacın boş bi plastiği
Hocam direkt değişim isteyin silikon tutsa bile sıfırı kadar güzel olamaz ya. Değişim için başvurun derim direkt geçmiş olsun.

Hocam direkt değişim isteyin silikon tutsa bile sıfırı kadar güzel olamaz ya. Değişim için başvurun derim direkt geçmiş olsun.
sağolun hocam. bir de windows cihazı hoparlör olarak görüyor mikrofonunu algılamıyor ne yapmak lazım

Top Bottom