Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥HYPERX DUOCAST 2699 TL🔥🔥

ChristianSerratos

80+ Silver
Nova 4x kullanıyorum mikrofonu o kadar iyi değil bunun kullanımı kolay mı kulaklık fiyatın da şimdi kararsız kaldım

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sağolun hocam. bir de windows cihazı hoparlör olarak görüyor mikrofonunu algılamıyor ne yapmak lazım
mikrofon olarakta görüyor olması lazım hocam hoparlör olarak görmesinin sebebi kulaklığını üzerine takıp ses çıkışı alabilmen bende de aynısı var ama mikrofon olarakta görüyor. Yazılımını kurun gözükmüyorsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nova 4x kullanıyorum mikrofonu o kadar iyi değil bunun kullanımı kolay mı kulaklık fiyatın da şimdi kararsız kaldım
Tak çalıştır hocam, ince ayarlar harici dümdüz takıp çalıştırabilirsiniz. Kaliteli bir ses arıyorsanız bu fiyata daha iyisi yok.

mikrofon olarakta görüyor olması lazım hocam hoparlör olarak görmesinin sebebi kulaklığını üzerine takıp ses çıkışı alabilmen bende de aynısı var ama mikrofon olarakta görüyor. Yazılımını kurun gözükmüyorsa.

Tak çalıştır hocam, ince ayarlar harici dümdüz takıp çalıştırabilirsiniz. Kaliteli bir ses arıyorsanız bu fiyata daha iyisi yok.
çözdüm hocam da kutuladım yarın değişime gönderiyorum

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Tolga
Fifine a6t den iyi midir veya çok fark var mıdır

Willerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
emre çakmak
Kaç gündür hala aynı fiyat zorla streamer olcam yav :d

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fifine a6t den iyi midir veya çok fark var mıdır
Fifine'ın hiçbir mikrofonu Quadcast ya da Duocast'in ses kalitesine sahip değil.

Kaç gündür hala aynı fiyat zorla streamer olcam yav :d
Streamer olmanıza gerek yok illa ama her şeyin fiyatının uçacağı dönemlerde uzun vadede üzmeyecek bir ürün olarak alınması çok mantıklı bana kalırsa

ChristianSerratos

80+ Silver
Bu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. ilk mikrofonum olucakti ama neyse

ChristianSerratos

80+ Silver

warstr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Bu mikrofon ve cloud 3 aklıma fena giriyor. Kulaklığa kesin ihtiyacım var fps oyunları için, mikrofon gereksiz mi olur acaba cloud 3ün yanına

mochoin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın
Bu mikrofon ve cloud 3 aklıma fena giriyor. Kulaklığa kesin ihtiyacım var fps oyunları için, mikrofon gereksiz mi olur acaba cloud 3ün yanına
Aynı şekilde bende de cloud 3 var ve kulaklığın genel performansı ve mikrofonu çok iyi gerçekten tavsiye ederim, ayrıca biraz daha chill takılmak için ve uzun süre kulak üstü takmamak için arada truthear x crinacle zero red var onu kullanıyorum. Ben de alsam mı mikrofonu kararsız kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,756
Üyeler
171,976
Son üye
mr.bean345
Top Bottom