ChristianSerratos
80+ Silver
Nova 4x kullanıyorum mikrofonu o kadar iyi değil bunun kullanımı kolay mı kulaklık fiyatın da şimdi kararsız kaldım
mikrofon olarakta görüyor olması lazım hocam hoparlör olarak görmesinin sebebi kulaklığını üzerine takıp ses çıkışı alabilmen bende de aynısı var ama mikrofon olarakta görüyor. Yazılımını kurun gözükmüyorsa.sağolun hocam. bir de windows cihazı hoparlör olarak görüyor mikrofonunu algılamıyor ne yapmak lazım
Tak çalıştır hocam, ince ayarlar harici dümdüz takıp çalıştırabilirsiniz. Kaliteli bir ses arıyorsanız bu fiyata daha iyisi yok.Nova 4x kullanıyorum mikrofonu o kadar iyi değil bunun kullanımı kolay mı kulaklık fiyatın da şimdi kararsız kaldım
çözdüm hocam da kutuladım yarın değişime gönderiyorummikrofon olarakta görüyor olması lazım hocam hoparlör olarak görmesinin sebebi kulaklığını üzerine takıp ses çıkışı alabilmen bende de aynısı var ama mikrofon olarakta görüyor. Yazılımını kurun gözükmüyorsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tak çalıştır hocam, ince ayarlar harici dümdüz takıp çalıştırabilirsiniz. Kaliteli bir ses arıyorsanız bu fiyata daha iyisi yok.
sağolun hocamEn iyisini yapmışsınız hocam, geçmiş olsun tekrardan
Fifine'ın hiçbir mikrofonu Quadcast ya da Duocast'in ses kalitesine sahip değil.Fifine a6t den iyi midir veya çok fark var mıdır
Streamer olmanıza gerek yok illa ama her şeyin fiyatının uçacağı dönemlerde uzun vadede üzmeyecek bir ürün olarak alınması çok mantıklı bana kalırsaKaç gündür hala aynı fiyat zorla streamer olcam yav :d
O neymiş öyle amazon mu diyor onuBu siparişi, önceki satın alma geçmişinize göre, bir hanenin temel ihtiyaç sınırını aşıyor olması nedeniyle kabul edemiyoruz. ilk mikrofonum olucakti ama neyse
amazon iptal ediyor siparisi direkO neymiş öyle amazon mu diyor onu
Aynı şekilde bende de cloud 3 var ve kulaklığın genel performansı ve mikrofonu çok iyi gerçekten tavsiye ederim, ayrıca biraz daha chill takılmak için ve uzun süre kulak üstü takmamak için arada truthear x crinacle zero red var onu kullanıyorum. Ben de alsam mı mikrofonu kararsız kaldım.Bu mikrofon ve cloud 3 aklıma fena giriyor. Kulaklığa kesin ihtiyacım var fps oyunları için, mikrofon gereksiz mi olur acaba cloud 3ün yanına