Neler Yeni

HyperX Duocast+Earbudds vs Steelseries Arctis Nova 5 , 7

gbale6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ergun Akçora
Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi karşılaştırma yapmak çok zor lakin bu tarz ürünleri deneyimlemiş olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

İlk satın aldığım p/f denebilecek, kulaklığım rampage-snrw1. Kendisinden bir hayli memnundum. Mikrofon kalitesi olsun , ses düzeyi olsun. Zamanla şikayetçi olduğum konu
kulak üstü kulaklıkların kafada, saçlarda yaptığı baskı bir değişiklik yapmak istedim. HyperX Earbudds kulak içi kulaklık satın aldım. Ses kalitesi olarak gayet yeterli fakat mikrofon konusunda
snrw-1'in çok gerisindeydi. O yüzden harici bir mikrofon olarak duocast satın aldım. Bir kaç yıldır bu ikiliden de gayet memnunum. Oynadığım oyunlar World of warcraft, Knight Online , League of legends
bu tarz oyunlarda csgo-valorant gibi ses kasma durumu olmuyor. Lakin knight online vb oyunlarda discord üstünden görüşüldüğü için sesimin kaliteli olmasını istiyorum.

Şimdilerde derdim minimum kablo üstüne , görüntü kirliliğini minimize etmek istiyorum. Bunun için mouse'dan başladım aerox3 gayet güzel ve istediğimi bana sundu.

Mikrofon ve Kulaklık tarafında ne yapabilirim ?

Hyperx earbudds + duocast = kalitesinin altına düşmeyecek, wireless olarak kullanabileceğim.
Kulaklık önerisi istiyorum.

Not: (Anker Liberty 4 NC , Soundpeast capsule 3pro , Airpods 4) vb kulaklıkları, bluetooth bağlatısının gecikmesi ve mikrofon kaliteleri çok kötüydü. Bu tarz bir şey istemiyorum.

Mesaj otomatik birleştirildi:

+++++++++

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

gbale6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ergun Akçora
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum.
logitech g pro2 belki gerçekten o mikrofon kalitesi + kulaklık kalitesini verebilir, fiyatını da göz önünde bulundurusak.
Lakin razer hammerhead hyperspeed tws bluetooth kulaklığın çok geride kalacağını düşünüyorum. Özelikle bluetooth bağlantısı yüzünden.
Anker gibi markalarda, 2.4 ghz type-c bağlantılı tws kulaklıklar mevcut ama araştırdığım kadarıyla mikrofonları çok yetersiz.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Değerli yorumun için çok teşekkür ediyorum.
logitech g pro2 belki gerçekten o mikrofon kalitesi + kulaklık kalitesini verebilir, fiyatını da göz önünde bulundurusak.
Lakin razer hammerhead hyperspeed tws bluetooth kulaklığın çok geride kalacağını düşünüyorum. Özelikle bluetooth bağlantısı yüzünden.
Anker gibi markalarda, 2.4 ghz type-c bağlantılı tws kulaklıklar mevcut ama araştırdığım kadarıyla mikrofonları çok yetersiz.
Bu üründede 2,4 bağlantı olması lazım 07:20 den sonra mikrofon testi bulunuyor logitech alacak bütçe varsa onun mikrofonuna çoğu yetişemez zaten. benim bu kulak içileri almamamdaki sebep şarjı çabuk bitiyor

gbale6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ergun Akçora
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu üründede 2,4 bağlantı olması lazım 07:20 den sonra mikrofon testi bulunuyor logitech alacak bütçe varsa onun mikrofonuna çoğu yetişemez zaten. benim bu kulak içileri almamamdaki sebep şarjı çabuk bitiyor

İzledim, çok iyi bir seçenek daha oluştu :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,948
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom