Alınır güzel mic. Ama sıfırı gereksiz pahalı diye düşünüyorum. 2.elde daha uygunları varsa onlara yönelinebilir.Merhabalar mikrofon almayı düşünüyorum HyperX Quadcast alınır mı ?
Forumdaki diğer konulara baktım parasını hak etmiyor falan yazılmış tam emin olamadım konu açıp güncel olarak fikir almak istedim teşekkürlerAlınır güzel mic. Ama sıfırı gereksiz pahalı diye düşünüyorum. 2.elde daha uygunları varsa onlara yönelinebilir.
Ben almıştım amazondan 1300 TL ye 28 gün bende kaldı çok kullanmadım ama her sesi alıyor diye iade ettim ev ahalisinin tüm sesini alıyordu bende iade ettim biraz pişmanlık var belkide ayarı vardı ben çözemedimMerhabalar mikrofon almayı düşünüyorum HyperX Quadcast alınır mı ?
Ha sorarsan bu fiyata alınır mı asla alınmaz abartıldi fiyati Bir kaç ayda. maks ederi 1300 1500 taş çatlasa 1750 olmalıMerhabalar mikrofon almayı düşünüyorum HyperX Quadcast alınır mı ?
şuan 4000tl gibi bir fiyatı var belki indirime falan girer diye biraz beklemeyi düşünüyorumBen almıştım amazondan 1300 TL ye 28 gün bende kaldı çok kullanmadım ama her sesi alıyor diye iade ettim ev ahalisinin tüm sesini alıyordu bende iade ettim biraz pişmanlık var belkide ayarı vardı ben çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha sorarsan bu fiyata alınır mı asla alınmaz abartıldi fiyati Bir kaç ayda. maks ederi 1300 1500 taş çatlasa 1750 olmalı
Fifine modellerine bakmanı tavsiye ederimşuan 4000tl gibi bir fiyatı var belki indirime falan girer diye biraz beklemeyi düşünüyorum
alınabilir aslında güzel duruyorQuadcast kullanıyordum fakat satıp Duocast aldım. Duocast, ses kalitesi olarak Quadcast'ten daha iyi.
Alttaki linkteki nzxt capsule mikrofonunu alabiliesin hem quadcastden daha ucuz ve performansıda 10 bin liralık bir mikrofonla yarışır olduğunu olduğunu söylüyorlar alınır mı alınırMerhabalar mikrofon almayı düşünüyorum HyperX Quadcast alınır mı ?
https://www.yonkamuzikmarket.com/la...ulaklik-stand-kayit-canli-yayin-pc-ve-telefonMerhabalar mikrofon almayı düşünüyorum HyperX Quadcast alınır mı ?