HyperX Quadcast S Alınır mı?

FutFlix

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,526
Bütçe
4500
gerçekten kaliteli mi neye istinaden hyper x den daha iyi mesela ben de tam mikrofon ve kulaklık alma arefesindeyken yorumunuz bir dakika dedirtti direkt
Karşılaştırmalarına bakın anlarsınız onun dışında klasik rode kalitesi yani daha üstü zor bulunur hyperx güzel marka ama rode'un yanında hikaye hyperx toplu yayın video yapacakların tercihi olmalı onun dışında gereksiz, pahalı, büyük bir mikrofon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerçekten kaliteli mi neye istinaden hyper x den daha iyi mesela ben de tam mikrofon ve kulaklık alma arefesindeyken yorumunuz bir dakika dedirtti direkt
Rode ile hyperx'in arasında ciddi bir ses kalitesi farkı var bir videosunu izleyin ne dediğimi anlarsınız

Var mı karşılaştırma videosu atar mısınız rica etsem.
son olarak ne alacaksınız beni de bilgilendirebilirseniz sevinirim vaktım yok işteyim araştırırsanız bekliyorum dönüşünüzü

bu arada stogu eritmişler forumdan görüp mü acaba yok ettiler şansa bak bizdeki de

Merhaba, mikrofon amazonda şu an indirimde ve peşin fiyatına 6 taksit imkanı var. Mikrofon sizce nasıl alınır mı ?
aldım kullandım güzel mikrofon fakat obs te falan ayarlayamadım çünkü her sesi alıyor arka planda dicord kendisi kesiyor orda sorun olmadı ama sesi temiz ürünün ben iade ettim dış sesleri aldığı için cloud 2 mikrofonu ile devam ediyorum

son olarak ne alacaksınız beni de bilgilendirebilirseniz sevinirim vaktım yok işteyim araştırırsanız bekliyorum dönüşünüzü

bu arada stogu eritmişler forumdan görüp mü acaba yok ettiler şansa bak bizdeki de
Ben aldım her ihtimale karşı olmadı iptal ederim dedim ama iptal etmeyi düşünmüyorum. Ben yayın için kullanıcam incelemeleri izledim gayet işimi fazlasıyla görecek gibi duruyor.

aldım kullandım güzel mikrofon fakat obs te falan ayarlayamadım çünkü her sesi alıyor arka planda dicord kendisi kesiyor orda sorun olmadı ama sesi temiz ürünün ben iade ettim dış sesleri aldığı için cloud 2 mikrofonu ile devam ediyorum
Ek bir yazılım kullandınız mı peki nvidia broadcastt gibi veya benzeri

Ben aldım her ihtimale karşı olmadı iptal ederim dedim ama iptal etmeyi düşünmüyorum. Ben yayın için kullanıcam incelemeleri izledim gayet işimi fazlasıyla görecek gibi duruyor.

Ek bir yazılım kullandınız mı peki nvidia broadcastt gibi veya benzeri
yok hocam kullanmadım iade ettim direkt fazlalıktı masamda bahanem oldu :)

Onur Naci Öztürkler mikrofon karşılaştırma yazın çıkar orda biyerde

Ek bir yazılım kullandınız mı peki nvidia broadcastt gibi veya benze
Keşke benim dediğimi alsaydınız arada fiyat farkı yok fakat rode çok daha kaliteliydi neyse sizi üzmeyelim yinede kötü bir seçim değil hayırlı olsun

Onur Naci Öztürkler mikrofon karşılaştırma yazın çıkar orda biyerde
Teşekkürler buldum. Rode X XDM-100 ün ses performansını beğendim güzel mikrofonmuş. Quadcast sesi de gayet iyiymiş. Peformansını beğendim.

Teşekkürler buldum. Rode X XDM-100 ün ses performansını beğendim güzel mikrofonmuş. Quadcast sesi de gayet iyiymiş. Peformansını beğendim.
Keşke benim dediğimi alsaydınız arada fiyat farkı yok fakat rode çok daha kaliteliydi neyse sizi üzmeyelim yinede kötü bir seçim değil hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,686
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri