Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
RGB ve mikrofondur. İçini bilmiyorum.Quad la ne farkı var.
galiba quad sesi 4 taraftan algılama yapabiliyorQuad la ne farkı var.
Ara sıra stok geliyor kontrol edersen yakalarsın belki.eve gidince alayım dedim 1006₺ olmuş geri tüh bee.
stok 19 adet gözüküyor suan 1006₺yeAra sıra stok geliyor kontrol edersen yakalarsın belki.
İndirimler bitmedi daha satıcı farklı olabilir o yüzden stok gözüküyordur.stok 19 adet gözüküyor suan 1006₺ye
Quadcast'im var şöyle bir özelliklere göz gezdirdim 4 taraftan ses alma özelliği ve RGB renklendirmesi dışında bir farklılık göremedim. Elimdeki Quadcast'in garantiside bitti 2. elleri 1200/1500 arası yazmışlar ben 1000/1100e bırakırım helalinden kalan parada bu hafta bayağı bir ürün aldım powerbank - ac58 - flash vs ona sayarım elimdekileride ya kullanırım yada pcye başka bir ürün almak için satarım kafasına girdim. Yapılır mı ?İndirimler bitmedi daha satıcı farklı olabilir o yüzden stok gözüküyordur.
Yapılabilir ama mikrofon vs hemen satılacak ürünler değil gibi.Quadcast'im var şöyle bir özelliklere göz gezdirdim 4 taraftan ses alma özelliği ve RGB renklendirmesi dışında bir farklılık göremedim. Elimdeki Quadcast'in garantiside bitti 2. elleri 1200/1500 arası yazmışlar ben 1000/1100e bırakırım helalinden kalan parada bu hafta bayağı bir ürün aldım powerbank - ac58 - flash vs ona sayarım elimdekileride ya kullanırım yada pcye başka bir ürün almak için satarım kafasına girdim. Yapılır mı ?