Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Şundan alıp yayıncılık yapasım geliyor. Sonra boş ver diyorum .
Şundan alıp yayıncılık yapasım geliyor. Sonra boş ver diyorum .
İzlenmeyince bir faydası olmuyor valla. Bizim arkadaş aldı Brio 4k falan hepsi öylece duruyor şimdi.Şundan alıp yayıncılık yapasım geliyor. Sonra boş ver diyorum .
Öyle ya. İşte sonra izlenmezsin diyorum .İzlenmeyince bir faydası olmuyor valla. Bizim arkadaş aldı Brio 4k falan hepsi öylece duruyor şimdi.
Başta elde olan imkanlarla açarsan belki o zaman izlenirsen ilerde alınabilir. Garanti olmadan o kadar paralar bayılmanın anlamı yok. Yayın aç dene belki izlenirsin belli mi olur. Oyunlarda vs senin bile bilmediğin herkesten farklı bir yeteneğin vardır öne çıkarsın yada muhabbetin tutar bir şekilde izlenirsin. Denemeden bilemezsin. Deneyin dostum çekingen olmanın anlamı yok. Kimler kimler yayın açıyor.Öyle ya. İşte sonra izlenmezsin diyorum .
Ya zaten hani çok izlenme gibi bir isteğim yok. Ama kötü ekipmanlarla da girmem gibi. Yani giriş seviye olsun yeter. 100tl'lik mic ile girmem mesela onu demek istedim .Başta elde olan imkanlarla açarsan belki o zaman izlenirsen ilerde alınabilir. Garanti olmadan o kadar paralar bayılmanın anlamı yok. Yayın aç dene belki izlenirsin belli mi olur. Oyunlarda vs senin bile bilmediğin herkesten farklı bir yeteneğin vardır öne çıkarsın yada muhabbetin tutar bir şekilde izlenirsin. Denemeden bilemezsin. Deneyin dostum çekingen olmanın anlamı yok. Kimler kimler yayın açıyor.
tok satıcıyım suan hemen satılması gibi bir derdim olmuyor.Yapılabilir ama mikrofon vs hemen satılacak ürünler değil gibi.