Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Solocast Mikrofon 799 TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Ahmet Aytekin
Şu an kullanıyorum bu mikrofonu. Ses kalitesi bakımından Quad ile farkı yok. En temel farkı bu mikrofon tam karşısından konuşulunca net alıyor yanınızdakini orta derecede alabiliyor. Quad oda ortamındaki bütün sesleri net alıyor. Bence tek başına yayın işine kalkışan birisi için muazzam bir mikrofon. Test etmek isteyen dc ye gelebilir.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Öyle ya. İşte sonra izlenmezsin diyorum :D.
Başta elde olan imkanlarla açarsan belki o zaman izlenirsen ilerde alınabilir. Garanti olmadan o kadar paralar bayılmanın anlamı yok. Yayın aç dene belki izlenirsin belli mi olur. Oyunlarda vs senin bile bilmediğin herkesten farklı bir yeteneğin vardır öne çıkarsın yada muhabbetin tutar bir şekilde izlenirsin. Denemeden bilemezsin. Deneyin dostum çekingen olmanın anlamı yok. Kimler kimler yayın açıyor.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Başta elde olan imkanlarla açarsan belki o zaman izlenirsen ilerde alınabilir. Garanti olmadan o kadar paralar bayılmanın anlamı yok. Yayın aç dene belki izlenirsin belli mi olur. Oyunlarda vs senin bile bilmediğin herkesten farklı bir yeteneğin vardır öne çıkarsın yada muhabbetin tutar bir şekilde izlenirsin. Denemeden bilemezsin. Deneyin dostum çekingen olmanın anlamı yok. Kimler kimler yayın açıyor.
Ya zaten hani çok izlenme gibi bir isteğim yok. Ama kötü ekipmanlarla da girmem gibi. Yani giriş seviye olsun yeter. 100tl'lik mic ile girmem mesela onu demek istedim :D.

Top Bottom