🔥İndirim HyperX Solocast Mikrofon 799 TL

900 TL fiyatı vardı bir hafta çok iyi fiyat

500 TL hediye çeki yüklemesine de 75 TL hediye ile 725 TL'ye geliyor. Mikrofonla hiçbir işim yok ama devir teknoloji devri olunca ve ileride ben de o teknoloji ortamına atılmak isteyince lazım olacak diye düşünüyorum. Çok alasım geldi ama şuan hiç ihtiyacım yok. İndirim görünce canı çekiyor insanın :D

eve gidince alayım dedim 1006₺ olmuş geri tüh bee.

İndirimler bitmedi daha satıcı farklı olabilir o yüzden stok gözüküyordur.
Quadcast'im var şöyle bir özelliklere göz gezdirdim 4 taraftan ses alma özelliği ve RGB renklendirmesi dışında bir farklılık göremedim. Elimdeki Quadcast'in garantiside bitti 2. elleri 1200/1500 arası yazmışlar ben 1000/1100e bırakırım helalinden kalan parada bu hafta bayağı bir ürün aldım powerbank - ac58 - flash vs ona sayarım elimdekileride ya kullanırım yada pcye başka bir ürün almak için satarım kafasına girdim. Yapılır mı ?

Quadcast'im var şöyle bir özelliklere göz gezdirdim 4 taraftan ses alma özelliği ve RGB renklendirmesi dışında bir farklılık göremedim. Elimdeki Quadcast'in garantiside bitti 2. elleri 1200/1500 arası yazmışlar ben 1000/1100e bırakırım helalinden kalan parada bu hafta bayağı bir ürün aldım powerbank - ac58 - flash vs ona sayarım elimdekileride ya kullanırım yada pcye başka bir ürün almak için satarım kafasına girdim. Yapılır mı ?
Yapılabilir ama mikrofon vs hemen satılacak ürünler değil gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,507
Son üye
Th3renN
Geri