Yardım Hytale'da suyun görüntüsü bozuldu

JESKOOO

80+
Reaksiyon skoru
0
Oyunu daha yeni satın aldım ve ilk dünyamı oluşturup oynamaya başladım, etrafta gezinirken bir göl ile karşılaştım ve suyun dokularının bozuk olduğunu gördüm. 3 tane mod indirmiştim ama modlardan kaynak bir sorun değil bence çünkü modları devre dışı bıraksam da görüntü düzelmiyor. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-01-25 180811.webp
    Ekran görüntüsü 2026-01-25 180811.webp
    328.3 KB · Hit: 33
Oyunu daha yeni satın aldım ve ilk dünyamı oluşturup oynamaya başladım, etrafta gezinirken bir göl ile karşılaştım ve suyun dokularının bozuk olduğunu gördüm. 3 tane mod indirmiştim ama modlardan kaynak bir sorun değil bence çünkü modları devre dışı bıraksam da görüntü düzelmiyor. Çözüm önerisi olan varsa sevinirim.
Oyun daha çıtır muhtemelen bugdur.

Grafik ayarlarını kurcalayın. Bir de erken erişim olduğundan sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Modları da ara sıra güncellemeniz gerekiyor, çok kısa sürelerde güncelleme attıklarından bozma ihtimali yüksek.

Mesela şu an oyunu kontrol etmek için girmeye çalıştım, mod dosyalarından galiba hata verdi. İndirdiğim iki tane oyun dosyası varmış ikisini de sildim tekrar indiriyorum. Bir de winget üzerinden launcheri güncellemiştim. Eğer o bozduysa Hytale launcherini kaldırıp geri yükleyeceğim.

Geri