İ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak
Fiyat ne kadarİ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak
ortalama arkadaşın dediği i20n iler 1,750 golf r lar ise 2,1 2,2 gibi değişiyorFiyat ne kadar
Bu arabalar zevk için sürülmüyor mu? Manuel bu iş için daha iyi olacaktır. Aynı paraya alınan golf R çok daha eski olacaktır.Bence kesinlikle golf r segment farkını geçtim 4 çeker farkını epey ortaya koyar ayrıca otomatik seçeneğiniz var. Günlük kullanımda daha rahat olacaktır. İ20N gereksiz hype'lanan bir araç bence onun yerine yarı fiyatına polo gti bile alınabilir
Oynanmamış bir golf r veya gti bulabilirsen daha mantıklı olur birisi b diğeri c ve alman farkı var golf daha karakterli,oturaklı,eğlenceli bir araba şahsi fikrim i20 N biraz abartılıyorİ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak
Üretim hattı bitmiş bir araçtan bahsediyoruz. İlerde bir bakarsınız altın gibi değerlenir hocam. Tamam efsane bir araç diyemeyiz ama fiyat ve performans olarak üzmez.Oynanmamış bir golf r veya gti bulabilirsen daha mantıklı olur birisi b diğeri c ve alman farkı var golf daha karakterli,oturaklı,eğlenceli bir araba şahsi fikrim i20 N biraz abartılıyor
Haklısın değer konusuna bir şey diyemem ama sonuç olarak "bence" i20n ile golf r ve gti kıyas yapılacak araçlar değil.Yeni kasa git sürme fırsatım oldu gerçekten hazzı üst seviyede yaşatan bir araç yol tutuşu da bi hayli öyle , i20 N'e bakışım videolardan gördüğüm kadarÜretim hattı bitmiş bir araçtan bahsediyoruz. İlerde bir bakarsınız altın gibi değerlenir hocam. Tamam efsane bir araç diyemeyiz ama fiyat ve performans olarak üzmez.