Yardım Hyundai İ20 N Alınır mı?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
İ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak

İ20 N hatasız 15 ile 25 bin arası ile golf 7.5 R 90 bin ile 100 bin arası arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? Veya golf yerine eş değer belki s3 de olabilir ama aynı şartlarda. Golf filanda hatasız veya 1 parça boyalı olacak şekilde olacak
Fiyat ne kadar

Az kilometre ile i20n daha çekici bir seçenek gibi duruyor. Ama stock halde bir golf r 7.5 kadar yürür mü bastığında, hayır tabiiki. Ama daha temiz kulağım emin olsun diyosan, i20n de gayet çekici bir araba hothatch kategorisinde.

biri b hot hatch biri c tabii ki güç farkı vs. var ama o paralara alacağın golf r 7.5dan çok hayır gelir mi bilmem böyle güçlü araçlarda mümkün olduğunca kmyi düşük tutmak lazım alrıken

Bence kesinlikle golf r segment farkını geçtim 4 çeker farkını epey ortaya koyar ayrıca otomatik seçeneğiniz var. Günlük kullanımda daha rahat olacaktır. İ20N gereksiz hype'lanan bir araç bence onun yerine yarı fiyatına polo gti bile alınabilir

Bence kesinlikle golf r segment farkını geçtim 4 çeker farkını epey ortaya koyar ayrıca otomatik seçeneğiniz var. Günlük kullanımda daha rahat olacaktır. İ20N gereksiz hype'lanan bir araç bence onun yerine yarı fiyatına polo gti bile alınabilir
Bu arabalar zevk için sürülmüyor mu? Manuel bu iş için daha iyi olacaktır. Aynı paraya alınan golf R çok daha eski olacaktır.

Oynanmamış bir golf r veya gti bulabilirsen daha mantıklı olur birisi b diğeri c ve alman farkı var golf daha karakterli,oturaklı,eğlenceli bir araba şahsi fikrim i20 N biraz abartılıyor

Oynanmamış bir golf r veya gti bulabilirsen daha mantıklı olur birisi b diğeri c ve alman farkı var golf daha karakterli,oturaklı,eğlenceli bir araba şahsi fikrim i20 N biraz abartılıyor
Üretim hattı bitmiş bir araçtan bahsediyoruz. İlerde bir bakarsınız altın gibi değerlenir hocam. Tamam efsane bir araç diyemeyiz ama fiyat ve performans olarak üzmez.

Bu iki seçenek arasında kesinlikle golf R 4Motion olması ve i20n e göre yalıtım kalite gibi birçok alanda daha iyi
fakat bana soracak olursan bu paralara kalite, konfor, yalıtım ve prestij olarak daha iyi arabalar alınabilir (D Segmenti)
örnek olarak 2020 1.5Tsi DSG Passat elegance , 2020 1.5Tsi DSG Süperb Prestige, 2017 2.0Tdi 240 hp 4motion Arteon vb
ama bu saydıklarım arasında arteon ısrarla tavsiyemdir, iyi forumlar

Üretim hattı bitmiş bir araçtan bahsediyoruz. İlerde bir bakarsınız altın gibi değerlenir hocam. Tamam efsane bir araç diyemeyiz ama fiyat ve performans olarak üzmez.
Haklısın değer konusuna bir şey diyemem ama sonuç olarak "bence" i20n ile golf r ve gti kıyas yapılacak araçlar değil.Yeni kasa git sürme fırsatım oldu gerçekten hazzı üst seviyede yaşatan bir araç yol tutuşu da bi hayli öyle , i20 N'e bakışım videolardan gördüğüm kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,318
Üyeler
183,092
Son üye
latwe
Geri