evet 60 hz atlamalı var ama ben normal kullanıyorumTV'ye bagladigin zaman bazen 60Hz ve 60Hz (Atlamali) gibi bazi hertz ayarlarida gozukuyor bunlari test et, yada uzun sure yuksek hertz kullaninca 60hz eskisi gibi gozukmuyor. Bu ikisinden birini yasiyor olabilirsin. Windows ayarlarda 60Hz ise senin gozune dusuk gelmesi normal, telefon veya normal televizyonda dizi izler gibi gozukmuyor pc 60Hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sayi olarak ayni gelsede uzun sure PC basindayken, Laoptopa geciyorum acayip kasiyo goruntu ama sonra alisinca 60Hz kaymak gibi geliyor bunun gibi bir durum.
evet çözünürlüğü 4 k yapabiliyorum ama 24 hz düşüyor sürücüde güncellemedim hiçEkran kartı sürücüsünü bilgisayara yükledin mi, ekran çözünürlüğü arttırabiliyor musun?
intel i3 5005u sürücüsü internette bulamadım nerden bulabilirimSurucu guncelle ve cozunurluk yukseldigi zaman port cikislarinin max destegi var ve normal laptopta bu dusuktur dedigin gibi, atlamasiz olanini kullan ve surucu guncellestir sorun duzelir gibi
teşekkürlerIntel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Core™ i3-5005U Processor (3M Cache, 2.00 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
64 bitIsletim sistemi nedir hocam?
Hocam Windows 10 pro 64 bitWindows kac ama hocam 7 ile 10 arasini sorunsuz destekliyor 7 ve 10'da dahil, genelde 10 destekleyen 11'de destekler ama zaten o islemciye 11 kurulmaz, anlamadim orijinal site kendi yazilimi nasil dogrulanmamis diyor acaba.