Dlss açınca güçlü oluyorekran kartının düşük watt değerinden dolayı iptal ettim bende oyun için alacaktım zayıf kalacak
Acer ı al@Abdullah Hacıgül hocam msi yı sipariş ettim ama bugün paylaştığınız acer a da bütçem yetiyor sizce hangisi 3k fiyat farkına değer mi arada fark çok olur mu birinde 140w ekran kartı diğerinde 45w ekran kartı faeklı bile çok geldi bana
Hangi modeli hocam teşekkürler.Acer ı al
21.8K'ya güzel tercih ama 24-25K bütçem var diyorsan son storyimdeki Acer cihazlar çok çok daha üstün.Merhaba arkadaşlar dün sipariş verdim akşam, Sizce alınır mı yoksa iade mi etmeliyiz teşekkürler. Anlayan biri bir yorum yapabilir mi teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi modeli hocam teşekkürler.
sence normal kasadaki performansın aynısını laptop vere bilirmi bir kere laptopta fiziksel ekran kartı dahi yok çip ekran kartı var 4Farketmez ki bu fiyat bandında 3060 yerine bu alınır
Sanki 8gb ram eklemek zor
kanka sen ne anlatıyorsun Allah aşkına ben sana diyorum 3060tan daha iyidir laptoptaki 3060tan bahsediyorum ne normal kasasısence normal kasadaki performansın aynısını laptop vere bilirmi bir kere laptopta fiziksel ekran kartı dahi yok çip ekran kartı var 4
MİSS MİSShttps://tr.msi.com/Landing/2023-13thGen-Review/nb bu kampanyaya bu üründe dahilmiş alanlar unutmasın
21.900 tlrtx 4050 li leptopu 24k ya bulmusssun reis uzumunu ye bağını sorma
3 kişi alıp 3'ü de 5 yıldız vermiş. kaçırmayacak fırsat.