Neler Yeni

🔥İndirim İndirimli Rtx 4050'li Laptop

ugrcngny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
Çok arada kaldık, lütfen yardım. Bu bütçeye sistem mi alalım yoksa bu laptopu mu alalım? Laptop hastası arkadaşıma sistem toplatmak istiyorum ama ille de laptop istiyor. Bunu alalım mı yoksa aynı paraya sistem mi toplayalım?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Çok arada kaldık, lütfen yardım. Bu bütçeye sistem mi alalım yoksa bu laptopu mu alalım? Laptop hastası arkadaşıma sistem toplatmak istiyorum ama ille de laptop istiyor. Bunu alalım mı yoksa aynı paraya sistem mi toplayalım?
Toplayacağınız sistem bu laptoptan daha fazla performans verir. Taşıma vs yoksa sistem daha mantıklı

Ercan585

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ercan kaya
Herhangi bir Acer 3060 ya da HP 3060 dan kötü müdür .ortalama bu fiyatlara. Bugün sipariş verecem çok kararsız kaldim

merthas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mert has
Yok mu şöyle iyi ki almışım dedirtecek uygun fiyatlı bir laptop.

Robius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Onur ORUÇ

brxtt

80+
MSI “MSI 13.Nesil Erken Satın alma programına ("13th Gen Early Bird Bundle”) (“Etkinlik”) katılabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır. Katılmak için şu adımları tamamlamanız gerekmektedir:

13.Nesillere var lütfen dikkatli okuyun sadece 40 serisi notebook değil 13 nesil ve 40 serisi
msi hesabıyla giriş yapıp uygun ürün listesini görebilirsin

merthas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
mert has
Bu laptop alınır mı alınmaz mı biri söylesin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu bilgisayar indirimde değilmiş linke tekrar girdiğinizde indirim bitmiş ama fiyatı hala aynı gözüküyor kandırıldık sanırım @Abdullah Hacıgül

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar anladığım kadarıyla bu bilgisayar indirimde değilmiş linke tekrar girdiğinizde indirim bitmiş ama fiyatı hala aynı gözüküyor kandırıldık sanırım @Abdullah Hacıgül
Bu tarz konularda daha hassas ol, yakıştırman hiç hoş değil

Abdullah.jpg

Top Bottom