Çok arada kaldık, lütfen yardım. Bu bütçeye sistem mi alalım yoksa bu laptopu mu alalım? Laptop hastası arkadaşıma sistem toplatmak istiyorum ama ille de laptop istiyor. Bunu alalım mı yoksa aynı paraya sistem mi toplayalım?
Toplayacağınız sistem bu laptoptan daha fazla performans verir. Taşıma vs yoksa sistem daha mantıklıÇok arada kaldık, lütfen yardım. Bu bütçeye sistem mi alalım yoksa bu laptopu mu alalım? Laptop hastası arkadaşıma sistem toplatmak istiyorum ama ille de laptop istiyor. Bunu alalım mı yoksa aynı paraya sistem mi toplayalım?
VarYok mu şöyle iyi ki almışım dedirtecek uygun fiyatlı bir laptop.
MSI “MSI 13.Nesil Erken Satın alma programına ("13th Gen Early Bird Bundle”) (“Etkinlik”) katılabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır. Katılmak için şu adımları tamamlamanız gerekmektedir:https://tr.msi.com/Landing/2023-13thGen-Review/nb bu kampanyaya bu üründe dahilmiş alanlar unutmasın
msi hesabıyla giriş yapıp uygun ürün listesini görebilirsinMSI “MSI 13.Nesil Erken Satın alma programına ("13th Gen Early Bird Bundle”) (“Etkinlik”) katılabilirsiniz. Stoklarla sınırlıdır. Katılmak için şu adımları tamamlamanız gerekmektedir:
13.Nesillere var lütfen dikkatli okuyun sadece 40 serisi notebook değil 13 nesil ve 40 serisi
ben aldım hocam.Bu laptop alınır mı alınmaz mı biri söylesin lütfen
Link ya da model paylaşabilir misin?21.8K'ya güzel tercih ama 24-25K bütçem var diyorsan son storyimdeki Acer cihazlar çok çok daha üstün.
Bu tarz konularda daha hassas ol, yakıştırman hiç hoş değilArkadaşlar anladığım kadarıyla bu bilgisayar indirimde değilmiş linke tekrar girdiğinizde indirim bitmiş ama fiyatı hala aynı gözüküyor kandırıldık sanırım @Abdullah Hacıgül
Laptop test etme şansın oldu mu hocamben aldım hocam.