Rehber I.R.O.N. Güç Kaynağı (PSU) Tier List – Alpha | 2025

I.R.O.N.webp

Herkese selamlar,

Uzun zamandır aklımda olan bir tier list’i sonunda hazırlamayı kısmen bitirdim. Ancak bunu yayınlamış olmam, listenin tamamen bitmiş olduğu anlamına gelmiyor. Hâlâ çok sayıda eksik model mevcut; fakat hayatımda yaşanan bazı sebeplerden dolayı bu hâliyle paylaşmak istedim. Köşede boşuna duracağına, en azından insanlara fayda sağlamasını istedim. Umarım beğenirsiniz.

Ayrıca belirtmek isterim ki bu tier list, SPL’s’ten tamamen farklı bir formatta.

Eğer aradığınız bazı modelleri bu listede bulamazsanız, önce eski tier list’ime göz atabilirsiniz; orada daha fazla model mevcut. Orada da yoksa SPL’s tier list’ine bakmanızı öneririm.

Dikkat!!!
Tier list'i ilk açtığınızda boyut muhtemelen %100 olacaktır. Onu Tier List'i en iyi şekilde okuyabilmek için en düşük %90, en fazla %65 yapın.​

Pek doğru bir söylem değil. Evet, testlerde platin çıkıyor lakin her ünite platin olacak diye bir şey yok. İşlemcilerdeki silicon lottery gibi düşünebilirsin. Birisi Gold olur öbürü Platin. Yani FSP'de zaten bunun yüzünden platin yerine gold diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç iyi değil. Şunu okuyabilirsin:

Alıntıyı görüntüle

A500DN bu şekilde. A600DN'de aynıdır.
Eyvah rx 7600 ile kullanıyorum

hocam 750w psu önerebilir misiniz 2000tlye 2.el c750 buldumda çok 2.ele bulaşasım yok

hocam lian li filtrelemedeki kapasitörleri ltec demiştiniz o yüzden daha düşük kalite demiştiniz ama spl tierlistinde a tier koymuşlar pratikte iyi performans gösterebilir mi neden olabilir sizce

Evet 8-10 bin arası uzun ömürlü bir şey arıyorum

A+ değil lakin gayet kaliteli bir model. Satıcı hakkında bir bilgim yok. Bu arada kullanacağınız sistem nedir?

hocam lian li filtrelemedeki kapasitörleri ltec demiştiniz o yüzden daha düşük kalite demiştiniz ama spl tierlistinde a tier koymuşlar pratikte iyi performans gösterebilir mi neden olabilir sizce
Performansı zaten gayet iyi. Onda bir sorun yok. SPL's'de muhtemelen performansa göre vermiştir lakin uzun ömür konusu muallakta. 3 - 5 yıl sonra kapasitör patlayıp tüm üniteyi kullanılmaz hale getirdikten sonra performansın ne anlamı var ki?

A+ değil lakin gayet kaliteli bir model. Satıcı hakkında bir bilgim yok. Bu arada kullanacağınız sistem nedir?

Performansı zaten gayet iyi. Onda bir sorun yok. SPL's'de muhtemelen performansa göre vermiştir lakin uzun ömür konusu muallakta. 3 - 5 yıl sonra kapasitör patlayıp tüm üniteyi kullanılmaz hale getirdikten sonra performansın ne anlamı var ki?
5070 ti 9070 XT yada 5080 ile kullanmayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,715
Üyeler
186,369
Son üye
barlasgfb
Geri