Neler Yeni

İtopya Bi̇osu Güncellermi̇

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert efe yılmaz
Merhabalar
İtopyanın web sitesinden gigabyte b450m s2h almayı düşünüyorum anakarta R5 5600g takıcağım için biosunun güncel olması lazım acaba itopya anakartın biosunu güncelleyip yollarmı tecrübeli veya bilen biri varsa yazabilirmi?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Merhabalar,
Ben mağazada güncelletmiştim...

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Merhabalar
İtopyanın web sitesinden gigabyte b450m s2h almayı düşünüyorum anakarta R5 5600g takıcağım için biosunun güncel olması lazım acaba itopya anakartın biosunu güncelleyip yollarmı tecrübeli veya bilen biri varsa yazabilirmi?
Telefonla veya mail ile iletişime geçip sorabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
kardeşim ne kadar büyütüyorsunuz bu işlemi. çok basit korkmayın yapın kendiniz 5 dk sürüyor.gel özelden anlatırım aldığın zaman.mesaj at yeterli.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Sağ salim göndersinlerde 2 rekat şükür namazı kıl boşver bios güncellemesini falan

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
kardeşim ne kadar büyütüyorsunuz bu işlemi. çok basit korkmayın yapın kendiniz.gel özelden anlatırım aldığın zaman.mesaj at yeterli.
Adamın işlemcisi ile görüntü vermeyecek sistem nasıl kendi yapsın? Alt nesil işlemci olmadan güncelleyemez...

Zathien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk
kardeşim ne kadar büyütüyorsunuz bu işlemi. çok basit korkmayın yapın kendiniz 5 dk sürüyor.gel özelden anlatırım aldığın zaman.mesaj at yeterli.
Windows kurulduktan sonra atılsa ne olur ki ram sıkıntısı illa olacak diye bir durum var mı sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Merhabalar
Güncellemeler bile güncellemesi kolay siz guncelleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
valla itopya öyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum.biton adama bozuk ramli sistem yolladılar.gerçi şimdi bunu dedim diye cezada yeriz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert efe yılmaz
Windows kurulduktan sonra atılsa ne olur ki ram sıkıntısı illa olacak diye bir durum var mı sonuçta
Bilgisayar benim işlemciyle acılmaz knkm birde benim eski pcde ram sorunu vardı çok sıkıntı çektim tekrar yaşama riskini almak istemiyorum.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Arkadaşlar iyi misiniz?
F60 sürümü veya daha üst versiyon bios atılmadan ekrana bir şey gelmez. Değil windows kurmayı bios'a bile giremez arkadaş....
1647700364250.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,982
Üyeler
164,759
Son üye
Arel Beamng Player
Top Bottom