Neler Yeni

İtopya Hazir Si̇stem İndi̇ri̇mleri̇!

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Bana kalırsa parası olan bunu alabilir. https://itopya.com/jahrein-mercuryi...mech-2x-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-_h18377
Ryzen 5 5600 ve rx 6600xt toplarken 18000TL ye falan denk gelmişti. Ama burda 18000TL ile rx 6700xt ve i5 12400f görüyorum. (3060 Ti aldım sonradan bazı durumlar oldu imza kısmında 3060 yazma sebebini sorarsanız sebebi bu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsi kazık sözde indirim yap 10 bıne özel 10 binlik kasalar koy 2060 3050 alsın millet :D
Corsair delta RGB sıktı artık ama her zaman koyuyorlar.

Ben yazdıklarını çok iyi anlıyorum.zaten piyasaları bu hale getiren bizleriz.talep arz dengesini biliyorsundur.şimdide tamamen tersine döndü bu durum.talep az arz çok.bu fiyatlar inecek.şuan ki fiyatları normalleştirmeyelim lütfen.
ben bir şey normalleştirmiyorum, sadece şu an için bunlara aşşşşşırı pahalı diyenlerin karşılıklarını bekliyorum. ben 1650 için bu parayı vereceğime 2060 alırım misal.
gördüğüm kadarıyla @Cermenbey aşırı pahalı yorumunu silmiş mesela. @-Akın Taşkan- bekliyorum. aşşşşırı pahalı sistemlerin aşşşşırı ucuz karşılıklarını

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
burada yaşça küçük insanlar var, babalarını ikna zor bela ikna edip bilgisayar aldırıyorlar. sonra dayanaksız birileri çıkıyor aşşşşırrrrı pahalı falan yazıyorlar insanların moralini bozuyorlar. tüm yerlerin indirimlerinde çıkıyor bunlar. bekliyorum aşşşşırı ucuz karşılıklarını arkadaşlardan
Link atmayla uğraşamam şuan ama.
9,999 a 1650 pahalı +
13.500 e falan Msi armor serisi 6600 sistem vardı bence o da pahalı. Armor dediğin kart serinin en alt segmenti. Back platei bile yok.
Şimdi iki seçenek var. Ya parça kalitesi iyi olacak bu fiyat olacaksa.
Yada fiyat daha iyi olacak.
Bu benim şahsi görüşüm tabii ki

Buyur neyi bekliyorsun?
aşşşşırı pahalı sistemlerin aşşşırı ucuz karşılığını. zaman mı kazanmaya çalışıyorsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atmayla uğraşamam şuan ama.
9,999 a 1650 pahalı +
13.500 e falan Msi armor serisi 6600 sistem vardı bence o da pahalı. Armor dediğin kart serinin en alt segmenti. Back platei bile yok.
Şimdi iki seçenek var. Ya parça kalitesi iyi olacak bu fiyat olacaksa.
Yada fiyat daha iyi olacak.
Bu benim şahsi görüşüm tabii ki
1650-7999 ama. 9999 değil

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Genel olarak fiyatların pahalı olduğunu anlatmaya çalışmış arkadaş.süper fiyat denilip indirim olmadığındanı anlatmaya çalışmış.başka bi yerde daha ucuzlarının olduğundan bahsetmemiş.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Buradan aşağı düşeceğini pek zannetmiyorum.İkinci ele yönelsen orası daha berbattt

Genel olarak fiyatların pahalı olduğunu anlatmaya çalışmış arkadaş.süper fiyat denilip indirim olmadığındanı anlatmaya çalışmış.başka bi yerde daha ucuzlarının olduğundan bahsetmemiş.
fahiş fiyat referansı nedir diyorum? pahalı dedikleri fiyatların bir referans noktası olması lazım ki bilelim pahalı olduğunu. daha ucuzunu atsınlar mesela herkes yararlansın. zor bir şey mi istedim?

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
fahiş fiyat referansı nedir diyorum? pahalı dedikleri fiyatların bir referans noktası olması lazım ki bilelim pahalı olduğunu. daha ucuzunu atsınlar mesela herkes yararlansın. zor bir şey mi istedim?
Fahiş fiyat referansı tüm dünyada düşen ekran kartı fiyatlarının bizim ülkeyi ne hikmetse teğet geçiyor oluşu 😄😄

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Referans olmasına gerek yok zaten piyasa birbirinin aynası.hepsi birbirini taklit ediliyor biliyor ki eninde sonunda satacak.yoksa ne indirimler yapılıyor.piyasa fiyatlarının altında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,032,070
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz
Top Bottom