2 Yıl önce aldığım.ds 7 Fiyatı nerdeyse değişmedi3008 pek hoşuma gitmiyor. Ds7 tipi güzel doluluğu iyi ama tek sıkıntı piyasası yok satmak istesen zor satılıyor
Hocam sizin arabadan ne gibi beklentileriniz var? Konfor, performans, kalite, kronik sorunlar vb biraz açıklayıcı olabilirseniz ona göre bir öneri yapabilirim. Şuanda i20n parasına değmeyecek bir araba.İ20 n almayı düşünüyorum aklımda şu 2 soru var. Şuan 2016 polom var 1.2 tsi. İ20 n poloya göre yalıtım ve konfor olarak çok fark var mı?
i20n güzel araç olsada hundai tarafından üretimi bittigi için araçlar kıymete bindi etmeyecek fiyatları istiyorlar 2m bandında daha iyi araç alırsın zatenİ20 n almayı düşünüyorum aklımda şu 2 soru var. Şuan 2016 polom var 1.2 tsi. İ20 n poloya göre yalıtım ve konfor olarak çok fark var mı?
Doğru düzgün cupra yok o fiyata 4 tane mi ne var ilanda hepsi onaynanmışbütce 2100-2500 arasıysa 2.0 tsi cupra 280 / cupra 300 bakabilirsin, hem daha güclü hem de daha kaliteli + dsg
performans aracı alırsam çok binmeyecem 1 yıl filan. Normalde 2.0 tdı quatro c7 kasa audi istiyordum. Temizleri sağolsunlar 4 5 ayda 1 milyon koydular arabanın üstüne. Genel olarak aslında hepsi bir arada gibi bir şey olabildiğinceHocam sizin arabadan ne gibi beklentileriniz var? Konfor, performans, kalite, kronik sorunlar vb biraz açıklayıcı olabilirseniz ona göre bir öneri yapabilirim. Şuanda i20n parasına değmeyecek bir araba.
Hangi araba öyle değil ki hocam golfler olmuş 1.5 1.8 arası R larını almış 2.5 adam akıllı temizleri a6 düşünüyordum 5 ayda 1 milyon koydu üstüne anlamadım bu araba piyasasınıi20n güzel araç olsada hundai tarafından üretimi bittigi için araçlar kıymete bindi etmeyecek fiyatları istiyorlar 2m bandında daha iyi araç alırsın zaten
hocam anlıyorum ama i20 ye 2 milyon üstü vereceginize farklı model otomatik daha premium bir araç alabiliyorsunuz illakiDoğru düzgün cupra yok o fiyata 4 tane mi ne var ilanda hepsi onaynanmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oynanmış
performans aracı alırsam çok binmeyecem 1 yıl filan. Normalde 2.0 tdı quatro c7 kasa audi istiyordum. Temizleri sağolsunlar 4 5 ayda 1 milyon koydular arabanın üstüne. Genel olarak aslında hepsi bir arada gibi bir şey olabildiğince
Hangi araba öyle değil ki hocam golfler olmuş 1.5 1.8 arası R larını almış 2.5 adam akıllı temizleri a6 düşünüyordum 5 ayda 1 milyon koydu üstüne anlamadım bu araba piyasasını
2 üstü değil hocam 1.750 filan hatta zorlanırsa 1.7hocam anlıyorum ama i20 ye 2 milyon üstü vereceginize farklı model otomatik daha premium bir araç alabiliyorsunuz illaki