Neler Yeni

Yardım i3-12100F işlemci aldım kaç çekirdek yapmalıyım?

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yakupcan Kaya
Bazı insanlara sorduğumda 8 yaparsan işlemcin çok yük alır ömrü azalır diye cevap aldım bazılarında ise 8'e alırsan daha iyi performans alırsın diye öneri aldım sizce ne yapmalıyım?

1662761991688.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bazı insanlara sorduğumda 8 yaparsan işlemcin çok yük alır ömrü azalır diye cevap aldım bazılarında ise 8'e alırsan daha iyi performans alırsın diye öneri aldım sizce ne yapmalıyım?

Alıntıyı görüntüle
Kanka cok korkun varsa o tiki kapat çok basit. Otomatik 8 yapsın. İyi sallamışlar. 8 çekirdek (thread) işlemci 6 veya 4 çekirdek mi çalıssın niye 8 aldın 4 alırdın o zaman

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Yahu default modda kullansanıza. Ne kurcalıyorsunuz her şeyi. Değiştirme bir şeyi dostum. Bir de nerden buluyorsunuz bu ayarları. Her gördüğünüz youtube başlığına inanmayın.

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yakupcan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yahu default modda kullansanıza. Ne kurcalıyorsunuz her şeyi. Değiştirme bir şeyi dostum. Bir de nerden buluyorsunuz bu ayarları. Her gördüğünüz youtube başlığına inanmayın.
tiki isaretlemesem default modmu oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Fatih kuş

Alıntıyı görüntüle
O ayarları ben kurcalıyordum birgün manuelden 8 e çektim problem olmadı merak ettim 4 yapsam nolur diye PC mavi ekran verdi güvenli modda def e Geri çektim bence kurcalama .

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,374
İsim
Hacı
Kim dediyse onu iyi sallamış.
İşlemciler düzgün soğutulduklarında istediğin kadar tam yükte kullan ömrü azalmaz ve kolay kolay bozulmaz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Yorulan işlemci de ilk defa duyuyorum. Siz hiç yorulan üçlü priz gördünüz mü? Bugün çok yoruldu 2 prizi kullanmayalım diyor musunuz?
Bırak default halinde kullan.

Rality

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yakupcan Kaya
Nerden girdin oraya bende de aynı işlemci var söyleyeyim ne seçiliymiş.
arama kısmına sistem yapılandırması yaz devamını hatirlamiyorum pc kapattim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ayarları ben kurcalıyordum birgün manuelden 8 e çektim problem olmadı merak ettim 4 yapsam nolur diye PC mavi ekran verdi güvenli modda def e Geri çektim bence kurcalama .
birisi bana çekirdeği 8 yapmazsan niye islemciyi aldın dedi o yüzden sordum bende

Top Bottom