Kanka cok korkun varsa o tiki kapat çok basit. Otomatik 8 yapsın. İyi sallamışlar. 8 çekirdek (thread) işlemci 6 veya 4 çekirdek mi çalıssın niye 8 aldın 4 alırdın o zamanBazı insanlara sorduğumda 8 yaparsan işlemcin çok yük alır ömrü azalır diye cevap aldım bazılarında ise 8'e alırsan daha iyi performans alırsın diye öneri aldım sizce ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
tiki isaretlemesem default modmu oluyorYahu default modda kullansanıza. Ne kurcalıyorsunuz her şeyi. Değiştirme bir şeyi dostum. Bir de nerden buluyorsunuz bu ayarları. Her gördüğünüz youtube başlığına inanmayın.
O ayarları ben kurcalıyordum birgün manuelden 8 e çektim problem olmadı merak ettim 4 yapsam nolur diye PC mavi ekran verdi güvenli modda def e Geri çektim bence kurcalama .Bazı insanlara sorduğumda 8 yaparsan işlemcin çok yük alır ömrü azalır diye cevap aldım bazılarında ise 8'e alırsan daha iyi performans alırsın diye öneri aldım sizce ne yapmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
tiki isaretlemesem default modmu oluyor
Evettiki isaretlemesem default modmu oluyor
arama kısmına sistem yapılandırması yaz devamını hatirlamiyorum pc kapattimNerden girdin oraya bende de aynı işlemci var söyleyeyim ne seçiliymiş.
birisi bana çekirdeği 8 yapmazsan niye islemciyi aldın dedi o yüzden sordum bendeO ayarları ben kurcalıyordum birgün manuelden 8 e çektim problem olmadı merak ettim 4 yapsam nolur diye PC mavi ekran verdi güvenli modda def e Geri çektim bence kurcalama .