Dün bu sistem bu fiyatta yoktuDünde vardı. Ucuza sistemleri şöyle paylaşıyorsunuz al satçılar bitiriyor ya ona üzülüyorum. Sistem için para toplamaya çalışıyordum bütün gece durdu ama açılan konu yüzünden yüksek ihtimalle birazdan bitecek.
Vardı hocam gece baktım eminim.Dün bu sistem bu fiyatta yoktu
Kasa değişip ve işlemci 14100f yapılıp alınır mı? sizce ? 17.800 tl oluyor böyle.
Hocam kasa psu sıkıntı çıkarmazmı ?IT-FRIDAY 5 / INTEL Core i3 14100F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-FRIDAY 5 / INTEL Core i3 14100F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
direk bunu al onu yapacağına hem 14.nesil hemde msi ekran kartı hertürlü daha iyi
Çıkarır hocam çıkarır. İtopyadaki tüm ürünleri buraya atmakla yetiniyorlar sadece.Hocam kasa psu sıkıntı çıkarmazmı ?
olur mu millet i3 sistem bekliyor kardeşim. 5600 koysalar zarar ederler.5600 koymuyorlar. Sıkıldım artık.
Tabi kardeşim ya. 5600 falan 90 bin tl aslında.olur mu millet i3 sistem bekliyor kardeşim. 5600 koysalar zarar ederler.