Neler Yeni

❌İndirim Bitti! I3 12100F RTX 4060 Sistem 16.499 TL

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Şu atıp tutanlara ezber konuşanlara hasta oluyorum. MSI ventus 4060 ve 4060 ti modelinide bir cok kez kullandım. 75 80 derece arası oda sıcaklığına göre değişiyor. Gigabyte bu kartına atıp tutmayın asıl ısınan MSI ventus el kadar oyuncak gibi ekran kartı.

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
Çıkarır hocam çıkarır. İtopyadaki tüm ürünleri buraya atmakla yetiniyorlar sadece.
ben arkadaşa özelleştirme yapacaksa parası ona yetiyor diye öneri yaptım tabii ki psu ve kasa iyi değil ama bu aldın 2.gün patlayacak anlamınada gelmiyor adamlar satıyorki demekki kullanılıyor garantisi vs var cenaze mal almıyor kimse sonuçta . Ben dün vatan ddr5 sistem aldım 20.5 k fiyata o özellikte o fiyatada sistem çıkmayacak bidaha . şuan elimizdeki alternatifleri değerlendiriyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu atıp tutanlara ezber konuşanlara hasta oluyorum. MSI ventus 4060 ve 4060 ti modelinide bir cok kez kullandım. 75 80 derece arası oda sıcaklığına göre değişiyor. Gigabyte bu kartına atıp tutmayın asıl ısınan MSI ventus el kadar oyuncak gibi ekran kartı.
ikiside giriş seviye kartlar ikiside önerilecek gibi değil ama msi gigabyte dan iyidir coilwhine sorunu gigabyte da genellikle çok oluyor onuda göz önüne alalım . sıcaklık değerleri ben msi da o kadar görmedim

HCI4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp
ben arkadaşa özelleştirme yapacaksa parası ona yetiyor diye öneri yaptım tabii ki psu ve kasa iyi değil ama bu aldın 2.gün patlayacak anlamınada gelmiyor adamlar satıyorki demekki kullanılıyor garantisi vs var cenaze mal almıyor kimse sonuçta . Ben dün vatan ddr5 sistem aldım 20.5 k fiyata o özellikte o fiyatada sistem çıkmayacak bidaha . şuan elimizdeki alternatifleri değerlendiriyoruz
Hocam bütçeyi biraz arttırdım.Şu anda vatandaki 4060ti sistemi düşünüyorum sizce o fiyata değermi ?
Çıkarır hocam çıkarır. İtopyadaki tüm ürünleri buraya atmakla yetiniyorlar sadece.

Devilll20

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Rick Baba
Dün bu sistem zaten vardı. İlk 16.999₺ sonra 17.199₺ yaptılar. Heralde satılmayınca fiyatı düşürmüşler.

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
Hocam bütçeyi biraz arttırdım.Şu anda vatandaki 4060ti sistemi düşünüyorum sizce o fiyata değermi ?

HCI4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ATA
itopyadada 3 taksit var . vatandakini kesin almayı düşünüyosan 100 tl farkla 13. nesil i5 li sistem alabilirsin itopyadakini . ama vatandakinin ekran kartı 16gb . yani seçim senin :D çok karışık mevzular ben kendime zor buldum işin içine girince cıkılmıyor . Vatandakini al geç olmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4

HCI4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eyüp
itopyadada 3 taksit var . vatandakini kesin almayı düşünüyosan 100 tl farkla 13. nesil i5 li sistem alabilirsin itopyadakini . ama vatandakinin ekran kartı 16gb . yani seçim senin :D çok karışık mevzular ben kendime zor buldum işin içine girince cıkılmıyor . Vatandakini al geç olmadı
Hocam vatandakinin ekran kartı 8 gb.Birde itopyadaki sistemle arada 1100 tl fark var. Çok kafam karışık dünden beri.Galiba vatandakini alacağım.

A_TURAN_A

80+ Bronze
itopya da vade farkı var ama , vatan vade farksız 3 e bölüyor

• Beğen

A_TURAN_A

80+ Bronze
Evet bende şimdi gördüm itopyada fark oluşuyor.Vatandaki iyi gibi bu fiyata.Dün o beyaz sistemi görseydim keşke.🙁
mağazalara özeldi o sistem isterseniz bir arayıp şansınızı deneyin belki iade olmuştur ya da belki satılmayan 1 stok vardır

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,647
Üyeler
164,886
Son üye
krsdzn
Top Bottom