Neler Yeni

Yardım i3 12100F soğutucu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Ben değilmişim sadece
Onlarda yanlış takmıştır fanı 😀 sıcaklık sorunu yaz 10 tane mesaj vardır sorunu olan yazıyor sadece sorunu olmayan yazmıyor ki bende stok fan kullanıyorum uçak kalkar gibi ses yapmıyor birçok kişide de böyle demek ki sizin fanda bi sknti var stok fanin genelinde sknti yok yetiyor ve sessiz çalışıyor

Ysuflix

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
attığım değil senin attığın ag400 ithalat ücreti falan var
ha pardon senin attığını alıyorum o zaman fiyatı iyiymiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlarda yanlış takmıştır fanı 😀 sıcaklık sorunu yaz 10 tane mesaj vardır sorunu olan yazıyor sadece sorunu olmayan yazmıyor ki bende stok fan kullanıyorum uçak kalkar gibi ses yapmıyor birçok kişide de böyle demek ki sizin fanda bi sknti var stok fanin genelinde sknti yok yetiyor ve sessiz çalışıyor
Kendimde 12100f kullanıyorum kapsamda Corsair spec delta RGB(çok iyi hava akışı yok yani. Ben biosdan sessiz moda aldıktan sonra ses sıkıntısı çekmedim. Full yükte bi az biraz sesi çıkıyor ondada kulaklık varken duymak imkansız.
Dayılar ilk defa fan takıp sökmüyorum. İ3 10100F vardı bundan önce onu da aynı macunla taktım hiç sıkıntı çekmiyordum. Hatta şuan ki 12100ün fanını sesten dolayı 2-3 kez takıp çıkardım. La dedim macun mu yayılmadı fan mı oturmadı diye. Ama yok yine aynı. Bios ayarlarınızı atın bi de onu kurcalıyım istyosanız. Herşeyi geç size yaptığım montajın videosunu çekerim bile

Ha kasanın önü şöyle cam aşırı bi etki edeceğini sanmam ama

Ekler

• 11BE0B9D-C867-4B38-A908-55857E92F2D1.jpeg
    11BE0B9D-C867-4B38-A908-55857E92F2D1.jpeg
    1.6 MB · Hit: 34
Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold
ha pardon senin attığını alıyorum o zaman fiyatı iyiymiş.

Dayılar ilk defa fan takıp sökmüyorum. İ3 10100F vardı bundan önce onu da aynı macunla taktım hiç sıkıntı çekmiyordum. Hatta şuan ki 12100ün fanını sesten dolayı 2-3 kez takıp çıkardım. La dedim macun mu yayılmadı fan mı oturmadı diye. Ama yok yine aynı. Bios ayarlarınızı atın bi de onu kurcalıyım istyosanız. Herşeyi geç size yaptığım montajın bile videosunu çekerim
bende de stok fan sesli çalışıyo çözümü yok 70i falanda görüyo hatta. çözümü değiştirmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
bende de stok fan sesli çalışıyo çözümü yok 70i falanda görüyo hatta. çözümü değiştirmek.
Yok aga sıkıntı bu fan ya. Sahibindene yaz i3 12100f soğutucu diye bi ton stok fan çıkıyo

Kendimde 12100f kullanıyorum kapsamda Corsair spec delta RGB(çok iyi hava akışı yok yani. Ben biosdan sessiz moda aldıktan sonra ses sıkıntısı çekmedim. Full yükte bi az biraz sesi çıkıyor ondada kulaklık varken duymak imkansız.
Kanka fan sesini duymak değil de hani bişey falan olur diye tedirginim ben. Sıcak mı fan acaba diye sürekli afterburner açarak oynayanam ya

Yok aga sıkıntı bu fan ya. Sahibindene yaz i3 12100f soğutucu diye bi ton stok fan çıkıyo

Kanka fan sesini duymak değil de hani bişey falan olur diye tedirginim ben. Sıcak mı fan acaba diye sürekli afterburner açarak oynayanam ya
Yeni nesil işlemcilerde işlemci yanmasını dert etmeyin kendisi zaten çok ısındımı frekans kısar belirli bir şeyden sonra kapanır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom