Barisguzel1
80+
- Reaksiyon skoru
- 171
Arkadaşlar bende i3 2120 4 çekirdekli 4 gb ram ddr3 gt 430 1 tb hdd sistem var hangi windowsu kurmamı tavsiye edersiniz ? modluda olur.
Sinirlerim bozuldu.Emre neden gülüyorsun ?
Neden rahatsız mı ettim ?Sinirlerim bozuldu.![]()
Yok en son DM'den yazdığımda tekrar yanıt vermedin mesela. Şaşırdım.Neden rahatsız mı ettim ?
Cevap yazdım.Yok en son DM'den yazdığımda tekrar yanıt vermedin mesela. Şaşırdım.
Bu sisteme windows gitmez kurucaksanda modlu windows 10 kurabilirsin önerim zorion os lite fln iyi olur hafifdw bayaArkadaşlar bende i3 2120 4 çekirdekli 4 gb ram ddr3 gt 430 1 tb hdd sistem var hangi windowsu kurmamı tavsiye edersiniz ? modluda olur.
Windows 7 için bile yetersiz ?Bu sisteme windows gitmez kurucaksanda modlu windows 10 kurabilirsin önerim zorion os lite fln iyi olur hafifdw baya
Yok ya windows 8 8.1 de kurarsınızda eski arayüzleri ha istersen kurabilirsin ben ondan dolayı linux önerdimWindows 7 için bile yetersiz ?
8.1 yerine 7 kurarım daha hafif.Yok ya windows 8 8.1 de kurarsınızda eski arayüzleri ha istersen kurabilirsin ben ondan dolayı linux önerdim
7 kurun isterseniz ama dediğim gibi çok eski vistada illaki windows gerekli mi dediğim gibi zorin os lite gayett iyi hemde hafif sizin için diyorum8.1 yerine 7 kurarım daha hafif.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuanda win vista kurulu hiç bişey çalıştırmıyor internette bile giremiyorum chrome bile kuramıyorum.